Balkonda Güvercin Beslenebilirmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vurgun07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Vurgun07

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Turan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Büyük bir sitede oturuyorum.Site 15 blokdan oluşuyor.Benim Oturduğum bloğun önünde park var ve bu nedenle önü baya bi açık yani gök yüzü görüşü yeterince var.Cephe olarak güneşi çok iyi görüyor.Bloklar 13'er katlı ben 2. katta oturuyorum.Yardımlarınızı bekliyorum Saygılarımla...

***Murat TURAN***

Kardesim balkonunun genişliğine bağlı anladığım kadarıyla bu işe yeni gönül vermiş bi kardesimizsin balkonda kuşculuk diyosan düz uçumlu kuşları öneririm azman bango baska gibi taklacı saya dönek gibi oyun ırkına gönül verdiysen işin zor bence.

Yok ben taklacı kuş meraklısı deilim tavus kuyruk ve adana postası beslemeyi düşünüyorum sence beslenebilirmi? [Balkon geniş o bakımdan sıkıntı yok] Saygılarımla....

***Murat Turan***

Ben Yasal açıdan demiorum ben adana postası beslicem yani adana postası balkona inebilirmi onu soruyorum. Saygılarımla...

***Murat TURAN***

beslenmezmi beslenir tabi bende zamanında uzun bir dönem beslemiştim alıştırmada biraz sorun yaşayabilirsin sana önerim şöyle kümesinin üstü olabilir balkondan dışarıyı ve balkonu görebilecek bir yere kafes yap kuşları günlük olarak o kafesin içine koy etrafı görsünler alışmaları kolay olur.Ben bursa mülakat kuşları besliyordum makara yapan bir damar bulursan çokta lezetli olur ben öyle besliyordum.baska tip vs vs düz uçuş kuşlarıda bakabilirsin

Merhaba arkadaşlar,
Balkonda kuş malesef beslenmiyor. Kuşun pisliği gerçekten çok fazla. Ben o kadar titiz olmama rağmen başaramadım. Evde birde çocuk var yazın özellikle balkona çıkmak istiyor hanım çamaşır asmak istiyor. Malesef kuşları vermek zorunda kaldım. Keşke daha müsait bir yerde oturabilseydim. Yinede bunların üstesinden gelirim diyorsan düz uçan oyun yapmayan ırk beslemelisinki balkona inmede sıkıntı olmasın.

Saygılarımla.

Posta ırkı düz uçar balkonda beslenebilir inmesi sorun olmaz, taklacı dışında her ırk olabilir. Yer müsaitse balkon veya terasda beslemenin, hırsızlara karşı daha güvenli olması gibi avantajları vardır.

Evet bence beslenebilir ,

Bence 1,5 senedir balkonda besliyorum bahcedeki kuşlarımın çalınmasıyla balkona minik bir kümes yaptım uzun süredir balkonda besliyorum
5 katlı apartmanın 3 üncü katında oturuyorum , tam karşımda 3 katlı apartman var balkonumla eşit karşımda çatı var kuşları oraya kaldırıp indiriyorum osb'den de çıkıntı yaptım 2 yavru 2 anaç uçuruyorum şuan şükür güzel uçup yapıyorlar hatta sefere bile gelmeye başladı yavrular 4 5 dokanıyorlar ama sen diyorsunki ben 11 katlı apartmanda oturuyorum 2 inci katındayım kuşun balkona alışması kolay iş kuş balkondan kaltığında yanlış yere atar , anladıgım kadarıyla konacak bi yeride yok bu nedenle evini kaybetme olasılığı %90 bu demektir , Balkonda damızlık bakabilirsin yavru alırsın anca bu şekilde olur hocam başka türlü olması imkansız değil uraşırsan alıştırabilirsin

Geri