enes424
Üye
- Ad Soyad
- ERTUĞRUL GAMGAM
- Meslek
- ÖĞRENCİ
- İlgi Alanı
- Kediler
Öncelikle herkese merhaba. Ben balkonda güvercin besliyorum. Uzun zamandır uçurmadan besliyorum ama artık çok sıkmaya başladı. Apartmanda oturuyorum. Apartman 4 katlı. Ben 2. katta oturuyorum. Genellikle diğer binalar daha yüksek. Önümdeki en yakın bina ortalama 100m. sağındaki 40m solundaki 70 m uzağında. Bunlar tabi tahmini. Bende takla güvercinleri var. (mardin,küllümsü,çakmaklı..,)Eğer taklacı olmaz diyorsanız Adana Kuşuyla bir kısmını takas edecem.(12 tane var zaten 3-4 ünü takas ederim) Zaten Mersin'de oturuyorum. Kolaylıkla takas yapacak birini bulabilirim. Güvercinleri arı kovanının içinde besliyorum. Önleri tel ızgara ile kapalı. Dışarısındada bir tel dolap var. Sizce Adana kuşumu takla kuşumu besliyeyim?Not:Kuşlar daha önce bu yuvalarda kalıp uçup geri yuvaya döndüler sadece yuvaların yerini değiştirdim.Babam arıcılık yaptığı için yazın ovada dağda bayırda beslemek kolay ama kışım balkona koymak zorunda kaldım. Sizce kanatlarını ne kadar süre bağlı tutayım?Nasıl yapayım nasıl edeyim işte yardımlarınızı bekliyorum... Birde güvercinlerin balkonu bulabilmesi için 1m. uzunluğunda değnek asıp altına beyaz bir bez bağlamayı düşünüyorum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... Bu arada damda besleme imkanımda yok..
Not: Güvercinler 4 aydır aynı yuvadalar. Hatta bir çifti 2-3 defa yumurtladı...Diğerleri daha küçük olduğu için yumurtlamadı.
Bİrde Adana türü de taklacı türüde olmaz diyorsanız hangi cinsi tavsiye edersiniz??
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler... Bu arada damda besleme imkanımda yok..
Not: Güvercinler 4 aydır aynı yuvadalar. Hatta bir çifti 2-3 defa yumurtladı...Diğerleri daha küçük olduğu için yumurtlamadı.
Bİrde Adana türü de taklacı türüde olmaz diyorsanız hangi cinsi tavsiye edersiniz??