Balkonda Güvercin olurmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KuşcuSafa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

KuşcuSafa

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa özçelik
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim kardeşlerim bi yardım edin balkonda taklacı olurmu bide 2*2 kare balkonum war nasıl bi kümes yapabilirim üstümde 2 balkon war ikiside cambalkon altdada açık bi balkon war kuşlar inebilirmi ?

Orda zor olur biraz taklacı düze zor iner balkona nasıl insin bir de taklacının sesinden diğer komşular rahatsız olurlar.oraya alıştırman zor onları.

Olmaz diyenlere kızmaya başladım artık ...

Bakın arkadaşlar kuşcu adam her yerde besler ben ne adamlar gördüm öle yerde kuş uçuran adamlar , görseniz yabozlar bile buraya giremez diyeceginiz yerler , ki birisi benim katların arasında hem bahcede 40 tane kuş uçurur aynı zamanda balkondadadamızlık olarak kullandığım 1 2 takım kuşlarım yavruları bulunmakta 2 senelik damızlıklarımıda ara ara makasdan kurtarıp uçurdugum oluyor , 5 kattlı apartmanın 3 üncü katındayım uzun bi dolab kapanıgı biraz çıkıntı yaptım komşuların çamaşar asmadığı balkon seçin , sonrada keyfinize bakın ..

Sağlıcakla kalın
İlyas Konya ...

Ben yıllar evvel balkonda taklacı besledim, fişek alan oyunlu kuşlarım vardı inmekte hep zorluk çektiler, damda geceledikleri çok olmuştu, karda kışda başta kuşa eziyet daha sonra besleyene. Taklacılar dikey konumda inmeye çalışırlar, o yüzden etrafı ve üstü açıklık alan gerekli, ama oyunlu olmayan taklacı beslenirse olabilir. Balkonda en güzel dönücü, makaracı veya düz uçan ırklar beslenir, bu ırklardan oyunlu olanlar kısa mesafede oyun yapmaz yani balkon ve dam arasında.

Geri