Balkonda hangi kuş beslenebilir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurc98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

onurc98

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşım balkonda güvercin beslemeye başlıyacak. Çorum çıplağı beslemeyi düşünüyor bi sorun çıkmaz dediler ama yinede sorayım dedim. Başka ne besleyebilir? Kısa zamanda yerin resmini koyucam yardımcı olursanız çok sevinirim.

Balkonda beslemesine corum çıplagı beslenebilir. Ancak balkonda kuş beslenmıyor. Komsularından şikayetci olan eksik olmuyor. Biri gidiyor biri geliyor. Kimi cok ses cıkarıyorlar der kimi gelir tüğünden rahatsızız der kimi gelir pisliginden rahatsısız der. Oysa ne pisligi tamamen fesatlık ugruna şehir hayatı böyle.

Şayet ben balkonda beslemeye mecbur olsaydım yerli hünkari beslerdim.
Hem göze hoş geliyorlar hem de düz uçtukları için balkona alışamama inememe problemi yok.

Ev onların olduğu için bi problem olmaz apartman sayılmaz yani yabancı biri yok aslında terasıda varda terasında akrabası kalıyo onun için orada bakmak istemiyor. zaten en fazla iki çift kuş bakıcak.

evet hünkaride olabilir diyor.

evet kostümleri çok güzel karar verdik parası yeterse bi çift hünkari alıcak bi çiftte baska. ama yetmezse ikisinide baska alıcak. bu arada bango ile baska arasında e fark var açıklarsanız sevinirim.

Abi ikiside çoğunlukla kostüm olarak besleniyor ikiside düz uçar pek bir fark yok sade kostüm,kafa ve vücüt yapısı farklı.

aslında baska alayım o zaman diyo ama hünkarileri görünce ondan vazgeçemiyo :D

KISA GAGALILARA KARAR KILINDI DESENİZE..

KISA DÜZ GAGALILAR HEM AKILLI DA OLURLAR .. :tamam: İYİ SEÇİM DOĞRUSU..

aynen taklacıların başka kuş görgüğünde peşine takılma ihtimalleri daha yüksek diyolar. Bende bir çift hünkari almayı düşünüyorum.

Geri