BALKONDA NASIL OLACAK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonerezgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sonerezgi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
soner güdük
Meslek
teknisyen
İlgi Alanı
arkadaşlar yeni merak sardığım bu güvercin işinde çok fazla bilgim yok bir çift beyaz bursa posta güvercini edindim ortalama 6 aydır balkonda besliyorum 5. katta alıştırması zor oldu ama nihayetinde başardım (daha önce bir çift kaçtı , alıştılar sanmıştım uçurdum meğer ilk erkeği salmam gerekiyomuş)arkadaşımın tavsiyesiyle küçük bir kutu içine saman sap koyup yer yaptım bundan 12 gün önce yumurtladı ve muhtemelen sağlıklı iki yavrum daha olacak sırayla yumurtaların üzerine yatıyorlar herhangi bir sıkıntı yok şimdilik. iş icabı uzun süre evden uzak kalacağım için endişe ediyorum acaba uçmayı öğrenmeden aşağı atlayıp kedilere yem olurlarmı birde karma aşısı bildiğim kadarıyla çok önemli kendim yapabilirmiyim acaba????? kartal u.mumcu

Ekli dosyalar

• 080120121303.webp
    080120121303.webp
    64.7 KB · Görüntüleme: 1,207
Abicim Posta bakıyorsan Yavruyla Başlaman Lazım Yoksa Alışmaz Büyük Postalar Yavru Olarak alacaktın ;)

balkona alıştırma aşamasını hallettim yavruları düşünüyorum acaba uçmayı öğrenmeden 5. kattan aşağı atlarlarmı kedilere yem olurlarmı ne yapmam lazım bu konuda

Kümesin Resmi vaRsa öle bi yorum yapılabilir

bakın kümesiniz yoksa köpek kulubesi şeklinde güzel bi kümes yapınız içinede limon kasası koyun posta kuşunu alıştırmak zordur yavrularıda merak etmeyin aşağı atlamazlar uşmayı öğrenmeden
ayrıca posta yavrularını alıştırdığınızda kesinlikle kaçmaz kuşculuğu bıraksanızda o yavruları satsanızda elkşinde sonunda balkonunuzu bulurlar

60x60x40 ülçülerinde güzel bi kulübeleri var o yönden sıkıntı yok sorumun cevabını aldım sanırım yavrular uçmayı öğrenmeden aşağı atlamazlar diyosunuz teşekkürlerrr

Kardeşim

*Kuşlar aşağıya atlamayakorkarlar
*Kuşlar uçamadan bir yere atlamazlar
*Ve en önemlisi annesi ve babası onları senden iyi korur sen kafanı yorma.

Önerim;
giderken kuşlara çok yem ver ve su.
Gerekeni onlar yapar.

Saygılarımla Emir. :heyo:

saol emir kardeş şiir gibi yazmışsın , kıta kıta valla , teşekkür ederim. rahatlattın beni

sonerezgi' Alıntı:
balkona alıştırma aşamasını hallettim yavruları düşünüyorum acaba uçmayı öğrenmeden 5. kattan aşağı atlarlarmı kedilere yem olurlarmı ne yapmam lazım bu konuda
Ben de balkonda saya besliyorum, aşağıya düşmez de uçarken dengesini kaybedebilir martı veya karga gibi kuşlar saldırabilir, adı üstünde yavru yetişkinler kadar ne akıllı ne de tecrübeli olabilirler. Balkonda beslerken daha dikkatli olmak gerekiyor, yavruların kanatları iyice güçlenmeden salma devamlı kapalı tut, 2 aylık olduktan sonra korkma hiçbir şey olmaz.

teşekkür ederim arkadaşım ilgine alakana, sağol

Balkonun onune tahtadan set yaparsan hayvanlar daha rahat inerler. (:

Geri