Balkonda Ne cins besleyebilirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar Normalde Catıda Kümes vardı ama Küçüktü Ve kışın cok soguk olyor o yuzden balkon kümesime koyuyorum kuşları yarın 1 çift güvercin alacagım sizce Ne cins Besleyebilirim balkonda ?

Fotograf cekıp koysaydınız daha iyi olurdu . Balkonda taklacı bakılmasını uygun görmüyorum kuşların inmesi zor oluyor bursa dönek gibi kuşlar olabilir .

En iyisi Bango baska yada posta besle düz uçan türler olursa senin içinde daha iyi olur

Taklacım Var ama onları uçurmuycam Hava Çok Rüzgarlı düşerler diye korkuyorum. Balkonda Sadece Kış bitene Kadar uçurabilecegm kuşları uçurcam Balkona Kolay inen Bi Irk Arıyorum.

Bango Ve baska Kaç dk uçuyor Abi Tahminin ?

Bizim burda bi abimiz var bize hep kuşa para vermeyin der. 8) İllede vericem diyosan dedikleri gibi bango baska git fıy fıy kuşlar balkonunada rahat inerler.Bango biraz daha süse kaçıyo ben olsam bi iki çift baska alırdım akarı yok kokarı yok çok güzel hayvanlar.Bide balkon nasıl bi balkon oturunca kuşları izliyebileceğin bi konumu varmı binada.

VAr Ben 2 sene Önce Sivas Kumrusuyla başlamştm bu işe Onları uçuruyordum 30 saniye anca uçuyolardı Ama O bile Zevkli olyordu Yani Düz Uçan kuş hertürlü iner Balkona ama Baska Satılmıyor Bango kumru Bağdat posta satılyor En iyisi Bango alıyım Ben :D

Aynen imkanın varsa al bir takım iyisinden bango bak keyfine yuvaya alışınca sadık olurlar ilk uçtuklarında bile kümesin yolunu kolayca bulurlar. Ben balkonda oyun kuşu bakıyorum sökülmemişi bile zorlanıyor .

Geri