Balkonda Posta bakabilirmiyim???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan System E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

System E

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Başkan
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
S.a aranıza yeni katılıyorum yeni başlıyacam bolkonda yavru posta alıp besleye bilirmiyim indirmede sorun olurmu.

VE balkonda bakılabilecek güvercin ırkları nelerdir?

Aydınlatığınız için şimdiden Tşkrler...:?

Postanın balkona inmesi hiç sorun olmaz çok kolay iner. Ama önün falannasıl açık mı biraz anlatırsan ona göre bizlerde orda beslenecek kuşları sayabiliriz sana. Bazı balkonlarda taklacı bile beslenebiliyor. Ama genel olarak balkonda düz kuşlar beslenir(bango,baska,posta,kelebek,dönek vs.).....

.....................SİNAN ÖZTEKİN.....................

BOlkonun önü tamamen açık ama 2 katta oturuyom bina 13 katlı bolkon gerçekten önü çok açık hiç bina

Ben yillardir balkonda kelebek filipe mardin besliyorum.Balkonun oldugu yer golgelik bir alanda serin bir yer olmali muhakkak.Yavru kizmalariyla baslayin. Yavru kizmalari daha cabuk alisir. Alisan kuslarinizin yanina disi kuslari kanatlari bantli sekilde salin...Daha sonra erkek kizmis olsun alin teker teker alin. Kanatlari bantli enaz iki gun balkonunuzda tutun. İzleyin disilere sarmaya basladigini gozlemlerseniz taaki emin olunca erkek kusun kanatlarini acin daha once alistirmis oldugunuz filipelerle beraber salun. SAKIN KUSLARI RAHATSİZ ETMEYİN. İki üç gun bu sekilde kuslara bulasmadan takilin. Disileri yumurtlayana kadar cozmeyin... Zamanla kuslarinizi tanimaya basliyacak ve daha sobraki metodlarinizi kuslarinizla beraber belirlersiniz... En iyi klavuzunuz kuslariniz olacak...

System E' Alıntı:
BOlkonun önü tamamen açık ama 2 katta oturuyom bina 13 katlı bolkon gerçekten önü çok açık hiç bina

dostum önünden çok üstü önemli olan üstü kapalı ise kuşun oraya inmesi çok zor hatta kalite bir taklacı ise beslediğin ırk zaten hiç bir şekilde indiremezsin.

Oyunlu kuş balkonda zor oluyor dostum. Baska Bango gibi yada kostümü güzel Şebab, lahore gibi güvercinler besleyebilirsin. Foto göstersen daha net birşeyler söyleyebiliriz.

Biraz yem birakirsan balkona cesi cesit kuslari besleme sansiniz olur.

1 alt katda kim kaliyor onun zemin kati kime ayit.
2 Posta kuslarini balkonda besliyeceksen bunun icin sorman gerekmez yaris düsünmüyorsun sadece beslemek istiyorusun.
3 evin üst kisminda kim kaliyor bu kisi senin kuslarin oraya gelip balkon demirlerine pisliyor diye bilir.
Asagida hangi dükkanlar var kimler geciyor bunu iyi ögren.sonra carsida beslersin esnafla papaz olursun.

arkadaslar çok eski konular konu sahibi belkide hiç girmiyorda olabilir bu tür konular zaten çok var tarihlere göre öne çıkaralım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri