Balkonda Taklacı güvercin Beslenirmi ve inermi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ÇakmaklıUğurcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Uğurcan Uçar
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle selamlar. Kuşçulukta acemiyim. Balkonda beslemekteyim, herkez diyorki balkonda taklacı beslenmez ve inmez diyiyor kimisi ise ''Olur Yerini Bulsun Yeter''. Diyiyor :hmm: güvercinden anlayan birisinin cevabını bekliyorum ve şimdiden Teşekkür ediyorum

Oyunlu taklacı beslersen inmesi zor olur.Oyunsuz düz takla çeviren taklacı beslersen sorun olmaz ama düz çevirende zamanla kafa kaldıracağı için inmesi zor olur (:

Taklacı güvercine göre degişir , benim oyunlu güvercinler odanın içinde telle kapattım bi bölümdeler kenarlara durmaları için yer yaptım yüksekte ordan bile aşşa inerken tellere tutunarak iniyorlar takladan dolayı zor iniyolar , o yüzden dedigim gibi taklacısına göre degişir, balkona ineni var inmeyeni var...

Beyler Çok sağolun ne kadar teşekkür etsem azdır ama bende 2 tane çakmaklı 1 tane mavi mardin 1 tane kırmızı bango ve 1 çift arap mardin var sizce onlar inermi ?? :hmm: çakmaklılar odada 1 tane atıyo diğerleri odada atmıyo... (:

bide Furkan abi inmesi zor olur dedinya zor ama sonuçta iner dimi :hmm:

kardes ben balkonda beslıyorumbalkonun ustu acık bı cıft dam üstü kusum var o 2 si aksama dogru ınebılıyor takla atmadan ınmez eger idare eder takla veya 13 kuyruk takla beslersen balkona inebılır besledıgın kusa ve yerıne baglı

cakmaklı dedıgın kus masadan ınmek ıstese ınerken sarıomu ??

Kardeşim benim fikrimi söyleyeyim değerli oyunu güzel kuşu balkona indiremezsin bi kaç gün dışarıda kalır güçsüz düşünce fıy fıy iner ama kuşçulardan alınan oyunu güzel olmayan kuşlardan alırsan rahatlıkla beslersin ama onun oyunuda ne kadar zevk verecek ki insana

iLLeqaL54' Alıntı:
Oyunlu taklacı beslersen inmesi zor olur.Oyunsuz düz takla çeviren taklacı beslersen sorun olmaz ama düz çevirende zamanla kafa kaldıracağı için inmesi zor olur (:

oyunlu oyunsuz taklacı derken farkı ne oluyor vıdeolu ornek yollarmısınız?

Geri