Balkonda taklacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuşçu2434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ömer Tekin
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar bn balkonda besleyecegim ama tereddükdeyim kuşlar inemez diye bina 5 katlı bn 4.cü katta besleyecegim evin önü acık dam yok ne yapmalıyım nasıl alıştırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. SAYGILAR ÖMER TEKIN

Canım kardeşim çeşitli şekillerde ben ve arkadaşlarım sizler için bilgi olsun diye bir takım yazı ve önerilerde bulunmuşlardır fakat bizler hiç üşenmez tekrar tekrar yazarız ve yazmaya devam edicez bir görsel yapıp balkonun şeklini boyularını bilsek daha iyi yorumlar yapabilirdim balkonunun önünü tel yap kuşlar etrafını tanısın önüne kuşların inip kalkacağı 50-60 cmlik bir çıkıntı yap ve mümkünse onuda telden yap daha sonra o ön teli kaldırırsın çıkıntının olduğu yere ufak bir kapı yap o da telden olabilir yüksek olduğundan kışlar için bir branda yapıver rüzgar alıp kuşları hasta etmemiş olursun selamlarımla.

Abi istersen wp ver resim göndereyim öyle daha iyi olmazmı

Canım kardeşim ben bilgisayarı o kadar iyi kullanamıyorum daktilo gibi düz yazı yazabiliyorum Anladığım kadarıyla İstanbul karşı tarafta yaşayan bir Erzincanlı kardeşimizsin Bir pazar günü Edirnekapı kuş pazarında buluşur sana gerekli olan bilgi ve dökümanları verebilir ve yardımcı olabilirim ben Eyüp-Rami de ikamet ediyorum veya E-Posta ma telefonu nu atarsan telefon edebilirim selamlarımla.

Kardeşim bende balkonda besliyodum önceden iniyolar balkona sıkıntı olmuyo tahtadan çıkıntı yaparsın 60 .70 cm uzunluğunda oraya inerler ama balkonda beslemek sıkıntı hevesini kaçırmak istemem ama genelde akşama kadar çatıda yatıyolar akşam olunca iniyolar yani uçmuyolar saygılar

Teşekkür ederim kardeşim verdiğin bilgiler için ama bizim balkon nun önü acık çatı filan yok o zamn nereye Konarlar

Güvercinler genel olarak ya kümesin yakınına veya kümesi gören bir yere konmayı tercih ederler. Her durumda kümesle göz temasını kesmek istemezler. Dikkat ederseniz uçarken bile merkezde hep kümesleri vardır. Karşıda konacakları bir yer yoksa mecburen gelip balkona konacaklar çareleri yok :)

Bilgilerin için teşekkür ederim abi buraya resim nasıl yükleriz balkonun resmini atsam belki daha iyi bilgi verirsin

Geri