balkonda yeni kümes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrekpsz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

emrekpsz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kapusuz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
arkadaşlar ben balkonda yeni başlıyacağım güvercin beslemeye 2 çift ile başlamayı düşünüyorum sizce hangi ırkları tercih etmeliyim günde kaç kere balkona çıkarıp yemlemeliyim birde kaç ay kanatları bantlı kalacaklar yardımcı olursanız sevinirim?

bende öylle düşünüyorum 1 çift baska 1 çift bango ile başlayacağım sizce günde kaç kere balkona çıkarıp yemliyim

kanatlarını 1-1.5 hafta bantlayıp günde 3 defa balkonda yemleyebilirsin.
kanatlarının bantlı haldeyken balkona çıkart 3-4 gün daha böyle devam et sonra erkeğin kanatları aç. 1-2 gün sonrada dişinin kanatları aç sonra hiç korkmadan uçurabilirsin.

çok teşekkür ederim

emrekpsz' Alıntı:
arkadaşlar ben balkonda yeni başlıyacağım güvercin beslemeye 2 çift ile başlamayı düşünüyorum sizce hangi ırkları tercih etmeliyim günde kaç kere balkona çıkarıp yemlemeliyim birde kaç ay kanatları bantlı kalacaklar yardımcı olursanız sevinirim?
Öncelikle aramıza hoş geldin.Balkonda beslenecek kuş düz ucanlardın(Posta-Bango v.b.).Kanatları 1 hafta falan bantlı durmaları yeterli olur.

saatlerin uyuyorsa günde iki defa bi sabah bi aksam yemlesen ve günlük temiz su temiz yem yerlerini temizlesen bu işten baya keyif alırsın ;) yeniden hoşgeldin aramıza.

Geri