Balkondaki Taklacılarımın Resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafer195
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

zafer195

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zafer değirmenci
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle herkese merhaba.kuslarla ilgili merakım küçük yaşlardan beri war.yer sorunundan dlayı hiçbir zaman beslemedim.Ama dayanamadım ve balkonda beslemeye başladım.kuscu tanıdığım cok oldugu için sürekli onları ziyarette bulunup kuslarla ilgili baya bilgi edindim.şu anda balkonda taklacı yetiştiriyorum ve hepsini 1 haftada alıştırdım zaten 6 sı yavru kızması :D ama sarıkırlarım da anaç babaç olmalarına rağmen alıştılar ve yumurtlamak üzereler.kümesim biraz kötü çünkü kuşları getirdimde kümes yoktu.ama malum havalar sıcak bu benim işimi çok iyi görüyor.şimdi balkonda beslediğim kuşlarımın fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.umarım balkonda besleyen arkadaşlarıma yardımcı olur.

Ekli dosyalar

• Photo-0007.webp
    Photo-0007.webp
    46.2 KB · Görüntüleme: 1,459
  • Photo-00s07.webp
    Photo-00s07.webp
    61.5 KB · Görüntüleme: 1,400
  • Photo-0s008.webp
    Photo-0s008.webp
    54 KB · Görüntüleme: 1,471
resim kalitesi biraz kötü k.bakmayın

Ekli dosyalar

• Photo-0001.webp
    Photo-0001.webp
    46 KB · Görüntüleme: 1,493
  • Photo-0005.webp
    Photo-0005.webp
    50.1 KB · Görüntüleme: 1,477
  • Photo-0006.webp
    Photo-0006.webp
    22.2 KB · Görüntüleme: 1,362
işin sırrı kuşları ürkütmemek

Ekli dosyalar

• Photo-0008.webp
    Photo-0008.webp
    70.5 KB · Görüntüleme: 1,477
  • Photo-0009.webp
    Photo-0009.webp
    70.8 KB · Görüntüleme: 1,477
  • Photo-0009M.webp
    Photo-0009M.webp
    48.4 KB · Görüntüleme: 1,500
....

Ekli dosyalar

• Photo-0010.webp
    Photo-0010.webp
    75.5 KB · Görüntüleme: 1,446
  • Photo-0011.webp
    Photo-0011.webp
    41 KB · Görüntüleme: 1,465
  • Photo-0011G.webp
    Photo-0011G.webp
    44.4 KB · Görüntüleme: 1,471
...

Ekli dosyalar

• Photo-0012M.webp
    Photo-0012M.webp
    44 KB · Görüntüleme: 1,458
  • Photo-0013M.webp
    Photo-0013M.webp
    51.3 KB · Görüntüleme: 1,424
  • Photo-0014M.webp
    Photo-0014M.webp
    46 KB · Görüntüleme: 1,408
...

Ekli dosyalar

• Photo-0015M.webp
    Photo-0015M.webp
    45.9 KB · Görüntüleme: 1,458
  • Photo-0016M.webp
    Photo-0016M.webp
    53.7 KB · Görüntüleme: 1,440
  • Photo-0017M.webp
    Photo-0017M.webp
    43.8 KB · Görüntüleme: 1,471
benim bildiğim taklacısı olanlar balkona inemiyor diye şikayetçi !!!

ben kuşu saldığım zaman hiç ellemem yanlarına bile gitmeden camdan izlerim.onlar mermere çıkıp etrafa bakıyolar aksama kadar.2 veya 3 gün sonra zaten kendi uçuyor. benim havaya atmam gerekmiyor.

selamlar
kardeşim kuşların maşaallah güzeller ama kuşlarına o kümes çok küçük diilmi yer sıkıntım var diosun ama kuşların kümese göre biraz fazla.

saolun umut bey.geçici olarak orda duruyolar yeni balkon kümesi yapımına başladım en kısa zamanda kümesi deiştiricem.

Bende balkonda besledım sımdıye kadar kardesım hıcbır sıkayetım yok..Kuş ınemıyor ama fısegını fılan aksama kadar ızleyebılme gıbı bır ımkan oluyo ki cok guzel..gecelerini dısarda gecırıyolar yaz aylarında ama pek sorun olmuyo erısılmez damlarda oldukları sürece.İşin sırrı ürkütmemekte degıl işin sırrı kuşa sevebilecegi bir yer verebılmektır..Geç olmadan kümesini düzenlersen iyi olur..Bakarsın kuş Bir ay sonra cekip gider bu benım basıma geldı..

Kümes kötü ama kuşların Maşallahları var...

saol kardesim

Kuşlar Cok güzel ama gel gelelim kümese orda kuslar rahat edemez ++ oyunlu kuslardır göründügü gibi sen bunalrı ucurusun ama bida balkona inemez KÜMESİNİDE GÜZEL 1 SEKİLDE YAPARSAN KUSALRDA YAKISIR OO KÜMESE

saol kardeş.yaptım yeni kümes güzel oldu. resimlerini paylaşıcam yakında.

bence kümesin arkasındaki o boruyu falan öne çek kümesi duvara daya boyunu uzat genişliginide biraz daha büyük yap yada daha güzel bişey söyleyeyim kümesi tavana kadar uzat şuanki kümesin boyunda bi dolap yap o arkadaki eşyaları alta doldur üst kısmıda kümes yap kümesin kapısını balkonun dışına dögru yap önünede uzun düz bi tahta yap kapıyı açar açmaz kuşlar uçuş alanını görür uçarken kapıyı görür balkonun temiz kalır kaçak indirecegin zaman kapıyı görür hiç ugraşmazsın bile açarsın kümesin kapısını öteki uca atarsın sandalyeni sehbanı alırsın çay kahve keyfini çıkara çıkara beslersin yawruda alırsın he ben nasıl yem su koyucam dersen bi kapıda yandan aç güle güle besle

saol kardesim.walla cok gzel anlattıklarım. bi tane de senin dediğin gibi yapıcam.eminim güzel olucak.

kuşlar çok ama sn kuşları skn elinle slma bırak onlar kendi cesaretlerini toplayıp kendileri çıksınlar böle daha ii olur bnda bi abi söledii

bencede kümes ufak

Geri