balkondaki yavru kuşların uçma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafer195
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

zafer195

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zafer değirmenci
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaşlar.ben balkonda taklacı ırkı beslemekteyim. bu seneki yavruların yavaş yavaş kendini kaldırıyorda 2 saat önce bir miskim alt kattaki balkona düştü. bina 4 katlı ben 2. kattayım. herneyse kuşu yemle çağırmayı denedim ilerdeki inşaata gitti daha sonra babasınla pırıltı werdim ve kuş bizim kat yerine 3. kata 4. kata cıkıyor. yani katı bulamıyor güç bela sonunda balkona indirdim. bu benim ilk balkonda uçurduğum kuştu.herseferinde böle zorlanmak istemiyorum.kuşun balkonu bulması için ne yapmam gerekiyo başka katlara gitmesini istemiyorum.kuşun dışarıdan kümesin yerini bilmesini istiyorum. yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Kardeş balkonda taklacı olmaz gibime geliyo. Kus inemez yani balkona. Kümesinin, balkonunun ve etrafın bikaç fotografını koyarsan yardımcı olabilirim

balkonda dönek ve postada war yavru.onlarda da aynı sorunu dün yasadım.ben taklacı indiririm sorun deil ama kuşlar kümesin kacıncı katta oldugunu çözemiyo.resimleri 1.2 gün içinde koyucam.

YEGGENN BALKONA İNEMEYEN KUŞ, KUŞ DEĞİLDİR :ckmk: :ckmk: Şaka bi yana yakında alışırlar herşey zamanla

bütün katlardaki balkonlar aynı ise daha belirgin yapabilirsin balkonu.

Bende balkonda besliyorum .Her zaman dediğim gibi telden bi kafes yap =)) kuşlarını orda yemle (yavrularıda). Ben alıştırma konusunda hiç sorun çekmiyorum yavruda uçurdum bu yaz , hemen buldular balkonu...

Öncelikle şunu söylemek isterim; balkonda taklacı beslemek zordur, çok sabır ister.. Orda çok kuş kaçırırsın ama herşeye rağmen sabretmek gerekiyor. Balkonun mermerinden dışarıya tahta uzat kuş yukardan o tahtaya iner ordan yürüyerek balkonun içine girer. Bu tahta senin için mecburi gibi bişey. Çünkü kuşlar ilerde oynamaya başladığında tahta kuşun evine gelmesinde büyük kolaylık sağlar..

Kuşları uçurmayaya calış sadece balkonda yemle onlar kendılerı mermere çıksın hatta hıç urkutme oyle cevreyi bi kolacan etsınler uctuklarında ıneceklerı yerlerı belırlesınler.Ayrıca aksam uzerı cıkartmaya calış kuşlarını aksamları kuşlar kumesten pek ayrılmaz ıstemezler böylelıkle alıstırman daha cabuk ve en az zararı görürsün ( bende balkonda çok besledim en kral oyunlu bile iniyordu seyride güzel oluyor)

verdiğiniz bilgiler sayesinde dönek yavruları alıştılar.diğer balkonlara gitmeden benim balkona geliyorlar.hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Geri