Balkondaki Yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperen0071
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 595
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen Zengin
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Öncelikle Selamun Aleyküm Bizim evin balkonunda cinsini tam olara bilmediğim bir güvercin kuluçkaya yattı 2 yumurta bıraktı 2 yavrusu oldu bugün sabah baktım annesi gelmiyor saat 5 gibi şırıngayla yudum yudum su verdim ve bi karton alıp diğer ön balkonumuzdaki pimapenli kapalı balkonumuza götürdüm hala duruyorlar nasıl besleyeceğimi bilmiyorum sizce şu an nasıl beslemeliyim yardımcı olursanız sevinirim

keşke hemen yavruları başka bir yere götürmeseydin,yavrular büyüdüğünde anaçları yanında durmaz yavrunun üstünde yatmazlar,inşallah yavruların ölümüne sebep olmazsın yavrular tüylendiğinde dişi 2.kez yumurtlama sürecine girer buda erkeğin kızgınlaşıp yavruları kısa süre ihmal etmesine sebep olur,büyük ihtimal böyle olmuştur ve sen yavruları alınca onlar döndüğünde yavrular olmadığından yavrulardan soğuyacak tabi ellemenden bahsetmiyorum,umarım doğru olanı yapmışsındır,şu an onların yaşaması sana bağlı ömer beyin verdiği linklerde herşey var ama unutma yanına ıslak mendil al sürekli ellerini sil hertürlü bakteri ,parazit ve virüs olabilir üstlerinde :slm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri