BaLKoNuMDa KuŞ Besliyebilirmiyim Arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeSuR93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

CeSuR93

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Yılmaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Merhaba Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum öncelikle daha önce abimin işyerinde beslediği kuşlardan dolayıda az cok beslemişliğim var ama şu istanbul koşullarında balkonda beslemek zor biiliyorm buda bi heves önüne hiç bi engel girememeksizin ev kendimizin daha önce çatı açıkdı ve gizlidende olsa besliyodum ama şimdi kapandığı için olmuyo bende balkonumda beslemeye karar verdim ve 1çift baska alıcam ve başlıcam küçükde olsa bi kümes ve ışıklandırma yapıp beslicem ilerleyen günler balkondan resimler koyucam sizinde düşüncelerinizi istiyorum arkadaslar bide aşırı derecede yaboz var karşıdaki bir komşu alıstırmıs ve aşırı derecede sabahları çok geliyolar onları balkona çekmemek için napabilirim yani pislik durumundan çünkü şimdi onlar pislicek benim kuşlarıma laf olucak yorumlarınız beklıyorum arkdaslarım ...

Bende balkonda besliyorum bi çift arabım ve sabunilerim var , şuan bi sorun yaşamadım , kuşlarımı uçuruyoruz araplar biraz zor iniyorlar ama zamanla inmeyede alışıyorlar 2.kattayım. yabozlara gelince dert etme bizim ordada var ama hiç geldiklerini görmedim şahsen :)

baska gibi düz kuş besleyeceksen hiçbir sorun olmazda taklacı besleyeceksen balkonun diğer binaya yakınlığı, kaçıncı katta olduğun fln önemli. çok dar bir alansa taklacı besleyipte sinir sitres sahibi olma derim. 5 gün 6 gün damda yatanlar olurdu ben balkondan uçurunca. yabanileride ne yap et kuşlarından uzak tut. komşulardan ziyade kuşlarına zararı var, her hastalık asalak onlarda mevcut. yemlerken etrafa yem serpme, balkonunda poşet ya da bez bağla sopaya kuşlarını yemlemek için çıktıgında yabanileri görünce sürekli kovala ürküt bir müddet sonra yabaniler o bölgeden uzak durmaya başlarlar. mümkünse de komşuna söyle beslemeyin diye izah et durumu. kolay gelsin.

İşte balkonumdan resimler arkadaşlar ...

Yalnız Arkadaşlar inanılmaz derecede kuş besliyen var sorun olmaz diilmi ...

Bu Balkonun Sağ Tarafı ...

Buda balkonun sağ tarafına bakan yeri 2katlı bına ıyı olucaqtır benım ıcın beslersem

Buda Balkonun Sol Tarafı İyi Çatılara bakıyor ...

Buda Balkonun Tam Karşısı ...

arkadaşım merhaba bende balkonda beslıyorum fakat ucurmuyorum yınede yabanıler gelıyor ve onlardan suanda bıkmıs durumdayım senın yapman gereken kuslarını her daım kumesın ıcınde yemle dısarda sakın ama sakın yemlemeeger bıtane yabanı gelıpte yem yerse yandın sana soylıym cunku ben yasadım benım kuslarım ıcerdeyken gelıyorlar asgıya pıslıyorlardı komsulardan sıkyet geldı beledıceler geldı kusları kaldırmak zorunda kaldım daha sonrada ucurmamam kararı aldım bence yabanıler gelse dahı her daım kov poset falan as gelmesınler eger bıtanesı gelırse hepsı alısır buda sorun yaratır selamlar

zaten en cok korkutuqum konu o ama sorun deqıl evimiz kira deqil herkesın kendi evi sorun olucaqını sanmıyorum

Arkadaşlar Bıldırcın Aldım Gayet Memnunum Ne Sesi Var Ne Pisliği Bugünde 11 Ekim Pazar Günüde İlk Yumurtamı Almış Bulunuyorum. Kimseye Hiç Bir Zararı Bulunmamakta .

Geri