ballı göğüs miski

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RoMaN39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

RoMaN39

Üye
www.balkanmuzik.org
Ad Soyad
Oktay Bey
Meslek
Piyanist
İlgi Alanı
Kediler
İstanbul un küçük çekmece ilçesi ikitelli semtinden sarıbaş ( ballı göğüs ) ön tepe dişi miski kaçırdım avcılar esenyurt tarafına gitti geldi . gitti geldi sonra kayıp ne tarafta kayboldu anlayamadım avcılar tarafıda olabilir veya ikitelli kayabaşı altınşehirde olabilir yakalayan gören varsa 0542 305 40 50 nolu telefona çağrı yaparsa sevinirim

saygılar

demek ki 3 gündür bizim çevreden yada istanbul avrupa yakasında bu tarif ettiğim kuşu gören yada yakalayan yok veya ( yakalasada vermek isteyen yok ) ne diyelim canımız sağolsun

abicim oncelıkle gecmis olsun, devir artık oyle bi degisti ki o oncedendi kusu kacıran mahalledeki es dost veya cevresindeki kuscular hemen iade ederlerdi karsılık beklenmeksizin, simdi bakıyorsun alıp kanadını kesiyor damızlık yapıyor ne yeminler ediyor benim kumesimde yok ben gormedım gibisine. gorselerde dedigim gibi gormezden gelirler sen bos yere yorulma abicim bizim insanımız cig süt emmis tabi bu herkes icin gecerli degıl arada bazı iyi niyetliler de cıkıyor. ornek vereyım benim bi oyunlu kusum kaybolmustu ruzgardan aksam uzerı kus tekrar geldı ve catıya attı aksam cıkmadım sabah gelır dıye sabah bı baktım kus yok, aradan 3 ay gectı kus gerı geldı ve bunu soradan ogrendım ki mahallemızdekı bı kuscu arkadas gece catıya cıkmıs kusu yakalamıs kanatlarını kesmis yavrusunu almıs sora kusa kanat vermis kus tabi geri geldi bana. diyecem o ki egerki damarlıysa geri gelir gelmezsede yapacak biseyin yok.

Geri