Ballı Yavru 2012 Yeni Başlıyor / Emre SALMAN - İstanbul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Soğanlıklı Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre Salman
Meslek
Turizm Otelcilik
İlgi Alanı
Kediler
Bu Seneki İlk Yavrumuz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N_6-YyjFZOk&feature=plcp&context=C4a05ad6VDvjVQa1PpcFOekfBEa3bkdMmndgenT5WfQu10Ki7_AcM%3D[/youtube]

Maşallah herkes yeni yeni yavru uçurmaya başlarken, siz uçurup oynatmışsınız. Tek sefere göre yorum yapacak olursam iyi mesafeli oynuyor. Diğer seferlerini, hatta kalkışını, inişinide görseydik daha da güzel olurdu. Yinede emeğinize sağlık, güle güle uçurun.

Emegine saglik

bu ucun yavru kusun kac günlük yada aylik oldu.

maşallah kardeş , dahada iyi olucak inşallah , kanının hakkını vermesi lazım...

ilginiz için teşekkürler ilerleyen zamanlarda kalkışından inişine hepsini çekeriz inş.. inş ali abi inş =)

emre kardesim insallah her sey istediginiz gibi olur ortada emek var güle güle besle poylasım için tesekkürler

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
emre kardesim insallah her sey istediginiz gibi olur ortada emek var güle güle besle poylasım için tesekkürler

saygılar
Teşekkürler..

41 kere maşallah Emree kardeş bilmem hatırlarmısın bir gece samandıraya gece kümesime gelmiştin soğanlıktan önay ve mehmetle beraber hatırlamazsan sizin alt dükkanda elektrikci şükrü var o tanır beni hürkan deyince. senin sabuni sertteyken düşmüştü şükrü tutmuş sonra sana vermiş tahminimce uçurduğun kuşun soyundan olabilir ....

hidalgoo' Alıntı:
41 kere maşallah Emree kardeş bilmem hatırlarmısın bir gece samandıraya gece kümesime gelmiştin soğanlıktan önay ve mehmetle beraber hatırlamazsan sizin alt dükkanda elektrikci şükrü var o tanır beni hürkan deyince. senin sabuni sertteyken düşmüştü şükrü tutmuş sonra sana vermiş tahminimce uçurduğun kuşun soyundan olabilir ....
hatırladım teşekkürler hakan..

bu soyu erzurumdan getirdim başka kan yoktur hepsi bir kan

emre bahsetmiştin erzurumdan kuş getirdim 1 çift hatta diğer detayları bile en ince ayrıntısına kadar hatırlıyorum daha o zaman diyordun kuşlar güzel diye ne diyelim kazasız belaasız günlerde üretip uçurman dileğiyle...

Maşallah,umarım daha iyilerinide yapar bizde buradan izleriz.Güle güle uçurun.

Teşekkürler Arkadaşlar Sağolun..

Geri