bana yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan korayozlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

korayozlem

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
korayOGUZ
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Seçiniz
merhaba kuscu abiler bende bir tane boz var dişi onu beyaz erkekle ciftlestirdim eş aldılar 4 5 kere bastı simdi beyaz erkek kactı acaba dişim yumurtlarmı kümese giriyor bug bug ses cıkartıyor yada baska erkek alsam eşlesirmi onunla bana yardım edin yeniyim kuscu abiler bir de elinde terasda ucacak kus satan abiler varmı 5 yasında kızım var onunla ucurmak istiyorum izlemek istiyorum ucacak kus lazım yardım edin size dua ederim versenizde vermesenizde allah razı olsun kuscu abilerim heveslendim hic ucurupta izleyemedim lütfen yardım kus ucup takla atıkca benim kızım cok seviniyor bende cok mutlu oluyom yardım edin maglum asgari parayla calısan biriyim 650 maas ona göre ayarlarsanız simdilik bye telefonumu veriyim 0534 243 65 03

koray abi dişiyi 1 hafta seyret eğer kuyruğu yerde geziyorsa yada kümesin içinde durmadan oturuyorsa yumurtlar oturmuyorsa yumurtlamaz malesef . Sen kuşun sadece uçmasını istiyosan koray abi posta al derim takla atmasından hoşlanıyosan ilk olarak 1 çift mavi al . Merak etme o kadar pahalı değiller herkezin bütçesine göre kuşlar var bango mesela 5 milyonada var çat taşlasın 25 vardır ilk kez başlıyosan bango al derim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

reaperboys1' Alıntı:
koray abi dişiyi 1 hafta seyret eğer kuyruğu yerde geziyorsa yada kümesin içinde durmadan oturuyorsa yumurtlar oturmuyorsa yumurtlamaz malesef . Sen kuşun sadece uçmasını istiyosan koray abi posta al derim takla atmasından hoşlanıyosan ilk olarak 1 çift mavi al . Merak etme o kadar pahalı değiller herkezin bütçesine göre kuşlar var bango mesela 5 milyonada var çat taşlasın 25 vardır ilk kez başlıyosan bango al derim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
kardeşim insanları yanlış yönlendirme eğer tam bilmiyorsan emin konuşma bence.taş çatlasın 25 lira mı en iyi bango :ckmk: :ckmk:
sitede gerçek bango yetiştiricilerine bi sor bakalım bi çiftini kaça veriyolar
bilmeden konuşmayalım ltfen ırklar ve değerleri yanlış tanınıyor :asla:

bana ucacak kus oyunlu mavi nerden buluruz yada terasda ucurup izlemek icin tabi oyunlu olsun yardım eden varmı satan yeniyim heveslendim ben koray

brtysl' Alıntı:
reaperboys1' Alıntı:
kardeşim insanları yanlış yönlendirme eğer tam bilmiyorsan emin konuşma bence.taş çatlasın 25 lira mı en iyi bango :ckmk: :ckmk:
sitede gerçek bango yetiştiricilerine bi sor bakalım bi çiftini kaça veriyolar
bilmeden konuşmayalım ltfen ırklar ve değerleri yanlış tanınıyor :asla:
hmm.. abi bu zamana kadar çok gördüm de ne bilim 25 i geçtiğini bilmiyordum çok özür diliyorum sayın abim :)

bana ucacak kus oyunlu mavi nerden buluruz yada terasda ucurup izlemek icin tabi oyunlu olsun yardım eden varmı satan yeniyim heveslendim ben koray

hiç kuş besleyen arkadaşın yokmu koray abi ?

yok abim ya bana yardım edermisin ucup oynayan seyredebiliyim yokmu yardımcı ol abi adınn neydi arkasasım

Şamil abi hmm.. nasıl yardımcı olsam acaba ankarada pet shop vardır mutlaka abi satılıyodur oralarda .. pet shop a gitmeyi denedinmi ?

arkadaslar benım evımın ustude komple catı koselerden 5.e 5 metre acıklık var hangı ırkı ucurmak ıcın beslemelıyım 4 kus kacırdım 2 haftada yavrularım alıstı uzerı catı oldugu ıcın ortama ayak uyduramıyorlar catıya cıkan kacıyor:(:( ucurmalık hangı kusu tavsıye edersınız yardım

valla abi çok şanssızsın. 3 çift kuş besliyodum. daha da azaltmak istedim. bizim simitçi bir abi var ona 2 çiftini hediye ettim. para pul almadım. ilanın iki gün önce olsaydı en azından bir çiftini sana verirdim. formda ankarada taklacı besleyen çok insan var. içlerinde hırs yapmayan varsa sana hediye edeceklerdir. yavru sezonu malüm.ipi kökü bir çift kuş...

Geri