banaz/uşak tan selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kivancdagci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kıvanç dağcı
Meslek
satış temsilcisi
İlgi Alanı
1 senlik bir aradan sonra yine kuşçuluğa başladım talihsiz bir kıyımın arkasından kuşçuluğu bırakmıştım tekrardan damızlık toplamaya başladım nettte gezerken buraya rastladım ve gercekten çok güzel bir ortam artık siz ustalardan bilmediklerimi öğrenmek için sık sık ziyarete gelirim herkese iyi günler

kardeş hoşgeldin.
hangi ırklardan besliyosun.
güzel paylaşımlar dileğiyle.
uşak;tan
saygılar.

önder özaydın.

onder' Alıntı:
kardeş hoşgeldin.
hangi ırklardan besliyosun.
güzel paylaşımlar dileğiyle.
uşak;tan
saygılar.

önder özaydın.
şuanda elimde on kuş var daha yeni kümes toplamaya başladım 2 çift düz beyazım var bir çift sarı çilim var düz sarıile eş kesme sarak kuyruğum var bir çift bir çiftte düz sarı var dolapçı

Kıvanç Bey aramıza hoşgeldiniz.
Hoş vakit geçirip birbirimize yardımcı olmak dileklerimle.

selam merhaba hos geldin besledigin kuşlar performan kusumu hangi tur ?
osman caglar uşak

caglar' Alıntı:
selam merhaba hos geldin besledigin kuşlar performan kusumu hangi tur ?
osman caglar uşak

kuşlarım uçucu kuş ama daha yeni geldiler daha uçurma fırsatım olmadı ama uçuşları gerçekten mükemmeller

selam merhaba kıvanc kuslar usagın yöresel kuslarımı sarıakkuyruk vb.

caglar' Alıntı:
selam merhaba kıvanc kuslar usagın yöresel kuslarımı sarıakkuyruk vb.

sarı ak kuyruk, düz sarı, düz beyaz, sarı çil çağlar elimde olan kuşlar bunlar

H.g. Kıvanc bey;
Kuşculuk bırakılmıyor, zaman ,yer musait oldumu insan tekrar dönüyor, bende 15 sene aradan sonra kuş beslemeye geri döndüm.

gökay' Alıntı:
H.g. Kıvanc bey;
Kuşculuk bırakılmıyor, zaman ,yer musait oldumu insan tekrar dönüyor, bende 15 sene aradan sonra kuş beslemeye geri döndüm.

hoşbuldum gökay abi bir avcılık ikincisi ise kuşçuluk tedavisi olmayan tek hastalık diye boşuna dememişler sizinde söylediğiniz gibi bırakılması cok zor bırakılsa bile genede kanın bir süre sonra akmaya başlıyo

dolapçilarını nereden temın ettın acaba öğrenebılırmıyım bana da gumus dişi ve kırmızı dşi lazım

Mrb aramıza hoş geldiniz.Kuşculuk gerçekten bırakılmıyor.Şartlar insanı mecbur bırakıyor.Yenı başlamışsınız guzel damızlıklar bulmanız dilegıyle.

Usatam aramıza hos geldiniz.Saglıklı kazasız bir sezon gecirmenizi dilerim.Paylasımlarınızı bekliyor olacagız.
saygılar...

çok iyi bi yeri keşfetmişsin abi umarım güsel vakit geçirisin iyi forumlar herkese
KUBİLAY saygılarımla......

kıvanc kardesım oncelıkle aramıza hosgeldın umarım sıtemızden keyf alırsın ben usakta oturuyorum aslen banazlıyım banazın alak koyundenım.yanı burhanıyeden .ben dolapcı ırkıyla ılgılenıyorum.cep tamır ısı yapıyorum.bakur bınası yanında .usaga yolun duserse mutlaka beklerım tanıstıgıma memnun oldum usaktan selamlar ARS :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam: :tamam:

Hos geldin aramıza.
Saygılar....

Hoşgeldin aramıza kardeş sende bilmediyin şeyleri burda daha kolay ögreniceginden eminim saygılarla !!!

Geri