Bango, baska, hünkari yarışması sonucu ;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
kuşcular org. ikinci kuruluş yıldönümü anısına, adına düzenlediğimiz , VİP üyelik ödüllü;

Bango, baska, hünkari, dalında düzenlediğimiz güvercin yarışmasını, VOLKAN59 (VOLKAN PARLAK ) kazanmıştır.Yetiştiricisine kuşcular org. adına teşekkür ederim. :oley:

Ekli dosyalar

• sonuç.webp
    sonuç.webp
    116 KB · Görüntüleme: 2,474
Hayırlı uğurlu olsun, Allah c.c. devamını getirsin.

Ekli dosyalar

• nazar..webp
    nazar..webp
    1.7 KB · Görüntüleme: 2,481
Hayırlı Uğurlu olsun Volkan Bey gerçekten güzel kuşlar

Hayırlı uğurlu olsun, Yetiştiricisini tebrik ederiz. Volkan beye yarışmayada aldığı derece ile VIP (özel) Üyelik hediye edilmiştir. Forumu daha hızlı ve reklamsız görüntüleyebilecektir.

ADmin vip üyenin ayrıcalıkları neler açıklayabilir misin ?

serkan boncuk' Alıntı:
ADmin vip üyenin ayrıcalıkları neler açıklayabilir misin ?

Merhaba.
VIP üyelik ayrıcakları;
VİP üye sistemine geçiş yapanlar;

• • İletilere sınırsız resim ekleyebilecekler,
    • İstedikleri bölümde anket açabilecekler,
    • Mesajlarını istedikleri zaman düzenleyebilecekler,
    • Alım Satım Bölümünde Sadece VİP üyeler ilan bırakabilecekler,
    • Diğer Üyelerin görmediği özel bölümlerde tüm VİP üyelerle bilgi alışverişinde bulunabilecekler,
    • Video Galeride Özel Yetkileri Açılacak,
    • Resim Galerisine Kendileri Resim Ekleyebilecekler, Kendi İsimlerinde Albüm Yaratabilecekler,
    http://www.isminiz.kuscular.org olarak tüm yönetimi kullanıcının üzerinde olan özel web sitesine sahip olabilecekler,
    • Normal üyelerin göremediği özel bölüm ve özel odalarda anlık chat yapma sistemini kullanabilecekler,
    • Özel Rütbe resimlerine yönetim tarafından sahip olabilecekler,
    • Forumdaki bölümlerin yerlerini istedikleri gibi değiştirebilecekler,
    • Sınırsız özel mesaj saklama, yollama, alma hakkına sahip olabilecekler,
    [email protected] olarak hem msn, hemde mail olarak kullanabileceğiniz 5 gb kotası bulunan mail/msn adresi sahibi olabilecekler,
    • İsimlerinin renkleri, normal renkte bulunanlardan farklı olacaktır.
    • Bunların yanında gözle görülür birkaç özellik daha VİP üyelerin kullanımına açılacaktır.
    • • En önemliside forumda hiçbir reklama maruz kalmadan istediğiniz internet tarayıcısı ile sitenin her bölgesini sorunsuz bir şekilde gezebilecek, sizde hoş güvercin sohbetleri yapabileceksiniz.

VIP üyelik hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz page.php?p=vipuyesistemi adresini ziyaret edebilirsiniz.

hayırlı olsun arkadaşımızın 1.liği allah devamını getirsin.

arkadasımızı kutluyor basarılarının ve cabalarının daım olmasını dılıyorum

1. OLAN ABİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

............SİNAN ÖZTEKİN.............

selamunaleykum volkan bey
teprik ederim kusunuzun basarisindan dolayi ve bizimle resimlerini paylastiginiz icin tesekurler
saygilarimla ferhat

maşallah bu kuşlardan pek anlamam ama görünüm olarak çok güzeller birincilige yakışmışlar ALLAH güzel günlerde beslemeyi nasip etsin

Öncelikle Vokan Bey' i tebrik ederim. Başarılarının devamını diler, kuşlarına maşşallah der, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler dilerim.
Katılan hepsi birbirinden güzel kuşların görsel paylaşımına olanak sağladığı için yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen herkese de teşekkür ederim.
Bu arada birkaç düşüncemi de dile getirmek istiyorum:
*Görsel yarışmalarda Bango, Baska ve Hünkari tipi kuşların ayrı ayrı değerlendirmeye sunulması daha doğru olmaz mı? Yarışmada olan Baskalar harika bir kuşlardı. Ama Volkan Bey' in hünkarileri ile kıyaslanınca seçilemedi. Sanırım bir baska yarışmasında derece yaparlardı. Diğer yandan yarışmaya katılan Bango' lar da bir Bango Güzellik Yarışmasında çok oy alırlardı.
* Daha önce de önerdiğim bir diğer düşüncem ise; yarışmada her üyenin bir oy kullanma hakkı olsun ama yarışmaya birden fazla kuş ile katılmak mümkün olsa, daha fazla seçenek olmaz mı?
*Son olarak; Tek kuş ile katılım şartı vardı değil mi? Volkan Bey' in hangi hünkarisi birinci oldu?
Herkese sağlıklı kümesler dilerim...

Konu başlığında Volkan beyin birinci gelen kuşunun resmi var.Bu yarışma kısa yüzlüler yarışması başlığı altında oldu, tabiki farklı ırklar birbiriyle mukayese edilemezler.Forumda ayrıyetten , kelebek, mardin, yarışması daha vardı ,burada da farklı ırklar bir başlık altında yarıştı, buradaki asıl amaç katılımın fazla olması birde millette kelebek varsa daha cok hangi türü var, onun tespitini yapmak, daha cok çakal dedikleri kemalpaşalar ön plandaydı, bangoda ise ırklar ortalama hepsinden vardı.İki tane baska katıldı, kuyruk bangoyla ben katıldım, hünkariler vardı, beyaz kuyruk bulgar bangoları vardı, acıkçası katagori olarak bölseydik katılım az olurdu.

Volkan beyi tebrik ederim.
Böyle başarılar kuş besleyen genç arkadaşları da
kamçılar umudundayım.
Uğraşarak elde edilen güzel kuşların sergilenip değerlendirebileceği
ve ayrı ayrı bölümlere ayrılacak yarışmaların sık sık tekrarlanması
dileğiyle, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Saygılarımla,

İstanbuldan Neco.

Nizam Bey,
Sanırım benim mesajıma cevap yazmışsınız. Volkan Bey' in yarışmaya katıldığı her üç resimde de 2 kuş var. Resimlerde de ön plandaki kuş değişiyor. Yani ön planda olan kuş oylandı desek 2. fotografta diğer kuş var. Söylemek istediğim "çok önemli olmasa da, yarışma şartlarına aykırı bir durum doğdu" saptamasıydı. Herneyse aslında her iki kuş da birinciliği hakediyor zaten.

Diğer önerilerime gelince: Süs kuşlarının güzellikleri performans kuşları ile kıyaslanamaz. Çevremdeki herkes, hünkari, sepetkuyruk, mohikan cinsi süs güvercinlerini görünce hayran kalıyor. Bu nedenle ileride yapılacak yarışmalarda, cinse yönelik katagoriler oluşturulursa daha gerçekçi değerlendirmeler yapılabilir diye düşünüyorum. Hatta tek kuş katılım şartı da kalksa daha çok seçenek oluşur. Ayrıca her üye ancak yetiştirdiği kuşu ile katılabilse çok daha doğru olur. Böylece vermiş olduğumuz emekler de takdir edilir.

Nizam Bey, bu öneriler benim düşüncelerim. Katılır değerlendirmeye alır veya katılmazsınız. Ben yine de, diğer katagorilerdeki yarışmaları da düzenleyen ve emeği geçen tüm organizatörlere; katılıp bizim müthiş kuşlar görmemizi sağlayan tüm üyelere sonsuz teşekkür ederim.

Hener bey, sizlerin görüşleri bizim için cok önemli, söylediğiniz gibi yarışmayı kazanan kişi birbirinin ikizi 2 kuşla katıldı kurallara aykırıydı farkındayım, kuraların hepsini uygulasaydım eminim bir cok kuş yarışmaya giremeyecekti, bende yarışmaya katıldığım için demesinler bizim kuşları katmadı yarışmaya birinci geliriz diye, biliyorsunuz herkezde fotoğraf cekme imkanı yok ,bu seferlik böyle oldu .

Nizam Bey,
Nazik cevabınız için teşekkürler. Her zaman böyle başarılı organizasyonlarda sizi göreceğimize eminiz. Başarılarınızın devamını dilerim.

BURADA YORUM YAZAN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.......

Geri