Bango Güvercin Videoları ;

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Maaşallah Nizam abi eline emeğinize sağlık çok güzel bangolarınız var.. Allah daha iyilerinide nasip etsin..Video için çok teşekkür ederim..

Nizam Bey,
Maşşallah kuşlarınız da salmanız da çok güzel ve temiz. Sağlıklı sezonlar dilerim. Bana bir dişi karakuyruk lazım satmak isteğiniz varsa lütfen bie mesaj gönderiniz ben sizi ararım.
İyi günler
Hüseyin Ener

slm nizam bey allah nazardan saklasınben 25 sene aradan sonra tekrar başladım emekli oldum esenlerde otruyordm şimdi sakaryaya yerleştim bende eski bangoculardanım ama tanıdığım arkadaşlarımkuuş beslemeyi bırakmışlar bango bulamıyorum bana bu konuda yardımcı olrsanız çok memnn olurum elimde kara baska ve güzel mardinler var isteyenle değişiriz isteyene parasını veririm ne olur bir çift almak için yardımcı olurmusun tşklr.tel.05352786136

slm nizam bey mümkünse eger bangolarınızdan satın almak istiyorum isim;ahmet 05333140034 lütfen arayın

kocum günaydın mehmet var erhanla gezen tedavi için dörte bir diye ilaç satılıyormuş kuş pazarında ondan kullan dedi cicek için pazara gittinmi bana alsana

kırmızı kanadın dişisinede geldi o hastalıktan sallabaş içinde bir ilaç söyledi düzeltiyormuş istersen ne olduğunu öğren sende sallabaş olanlar varya

bu hafta iki tane daha kuş aldım bir arap bursa dişi birde mavi mulakat aldım mulakat cok güzel bir görsen tam bursacı olduk üç tane dişi lazım bir kırmızı bir mavi birde siyah

kontürüm olmadığı için arayamıyorum kusura bakma burdan yazıyorum neyse gene hafta sonu müsait olursam görüşürüz kendine iyi bak

kocum günaydın

Geri