bango kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feyzikaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

feyzikaya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Feyzi KAYA
Meslek
elektrik teknikeri
İlgi Alanı
kuşlar bangoyla macar kırmızısından çıkmadır.

Ekli dosyalar

• ku7şlar 2.JPG
    ku7şlar 2.JPG
    92.2 KB · Görüntüleme: 5,990
  • kuşlar.JPG
    kuşlar.JPG
    159 KB · Görüntüleme: 6,021
  • kuşlar 3.JPG
    kuşlar 3.JPG
    69.5 KB · Görüntüleme: 6,084
Maşallah Feyzi kardeşim gerçekten kuşlar benim çok hoşuma gitti. Allah bol yavrular almayı nasip etsin unutma yavrulardan sözün var. :) Gerçekten kıymetini bil bunların kardeşim.

unutmadım hüseyin gel bigün beklerim. sözümüz söz . sen gel yetr.

unutmadım hüseyin gel bigün beklerim. sözümüz söz . sen gel yetr.

kardeş maşallah ıyı bolbol yavru alasın onlardan maşallah

yok satılık değiller hatır için birine verdim zaten söz verdi yavrulardan vercek. inşallah üretiriz.

yok satılık değiller hatır için birine verdim zaten söz verdi yavrulardan vercek. inşallah üretiriz.

kuslar çok iyi ama safkan bango deil :unlem:

ayberk_age' Alıntı:
kuslar çok iyi ama safkan bango deil :unlem:
zaten ilk resim üzerinde nerden kırılma olduklarını yazmıştım. kırmızı macarla bango kırılması bu kuşlar. saol iyi dileklerin için.

slm kardeşim bu kuşlar bango değil azman
ne beslediğini bilmen açısından kabalık ettise kusura bakma

Bu kuşlar kırılırken ne amaç güdülmüş maksat , beklenti nedir ?

karışık bi kümeste bangolarla macarların olduğu bi kümeste çıkan kuşlar bunlar bi amacı yok sadece gözden kaçmışlar. beimde hoşuma gitti almıştım ama bi arkadaşıma verdim.

karışık bi kümeste bangolarla macarların olduğu bi kümeste çıkan kuşlar bunlar bi amacı yok sadece gözden kaçmışlar. beimde hoşuma gitti almıştım ama bi arkadaşıma verdim.

muhakkak karışık güvercin beslenen kümeslerde istenmeden ortaya çıkan durumlardır yetiştiricinin iradesi dışında gelişebilir..Bilinçli yetiştiriciler olarak bu konuda hele ki sitede yönetici olarak bulunduğun konum itibariyle farklı ırkların birbiriyle kırılması sonucu elde edilen kuşların çok güzel kuşlarmış gibi lanse edilmesi saf ırk yetiştiriciliği için sitede yapılan çalışmalar bilgilendirmeler ve yazılan çizilen durumlarla ters düşer kanatindeyim...biraz daha dikkatli olunmasını istemem benim bu konudaki hassasiyetimdendir..sizi tenkit etmek değildir maksadım..saygılar

fevziciğim nerede besledin bunları ben gene görmedim bu güzelleri bak senin için bir resim koyuyorum yorumunu bekliyorum
sevgiler
ahmet esmek

Ekli dosyalar

• amcasının güzeli.webp
    amcasının güzeli.webp
    446.2 KB · Görüntüleme: 1,620
maşallah ı var abi sen bu işin ustasısın. saol teşekkür ederim. bu bangolar bi ara sana vereyim dediğim bakıcı kuşlardı o zaman başkasına vermiştim. yavru baktırıyolar.

kemal' Alıntı:
muhakkak karışık güvercin beslenen kümeslerde istenmeden ortaya çıkan durumlardır yetiştiricinin iradesi dışında gelişebilir..Bilinçli yetiştiriciler olarak bu konuda hele ki sitede yönetici olarak bulunduğun konum itibariyle farklı ırkların birbiriyle kırılması sonucu elde edilen kuşların çok güzel kuşlarmış gibi lanse edilmesi saf ırk yetiştiriciliği için sitede yapılan çalışmalar bilgilendirmeler ve yazılan çizilen durumlarla ters düşer kanatindeyim...biraz daha dikkatli olunmasını istemem benim bu konudaki hassasiyetimdendir..sizi tenkit etmek değildir maksadım..saygılar
haklı olabilirsiniz ama resimin üstünde macar larla bango kırması diye yazdım. ayrıca macar ve bango ırkı kuşlar aynı familyadandır bu kuşlar şu anda bende değil bende başkasından almış yavru baktırıyordum altlarından yavru almadım hiç, alsamda hiçbir şey farketmezdi zaten çünkü aynı kendisi gibi kara kuyruk yavru vereceğine şüphem yoktu.
ayrıca bakıcı olarak çok iyilerdi sadece hatır için bi arkadaşa verdim. bu konuda bende size kalıtıyorum haklısınız bilinçsiz eşleştirmeler yapmak bize bişi kazandırmaz. fakat bu kuşlar için geçerli olduğunu sanmıyorum.
saygılarımla.
bu hassasiyetiniz için teşekkürler.

maaşallah kuşlar çok hoş duruyo...

hey maşallah bende de var çok süper kuşlar ya allah var yani maşallah

mrb ben ist erdinç klyoncu bango meraklısı ve besleyicisiyim bu kuşların dikkatimi çekti bende bu takımın mavi kuyruk olanı var ama gülsüz ben bunlardan çoğalttım neden çoğalttım ben kısa gaga bango beslettiriyorum bu cins in tam olarak ne olduğunu soracaktım bilgilendirirsen sevinirim çok güzel yavru bakıyorlar şu an anne baba hariç
13 adet oldular ikide yumurtaları var beni bilgilendirir sen sevinirim teşekkürler. erdinç kalyoncu.

bu kuşlar bangoyla macar kırmızısından çıkma arkadaşım. bende yavru baktırıyordum bu kuşlara ama bi arkadaşımı kıramadım ve ona verdim.

SELAM BENİM BİLDİGİM BANGOO SIYAH,KIRMIZI, VB RENKLER OLURRKAFA KISMI GÖZ HİZASINDAN KESER BEYAZLIGI BELİ TERTEMİZ OLUR KANATLARI 2 Kİ 2 OLAN VB BİDE DOLU KANAT OLANLAR VARDIR BUNLAR AZMANNNNNNNN;;

Ustam işallah coğaltırsınız .Kırma kusa hayır.
Saygılar...

Paylaşım için teşekkürler.Kuşların kırık oldunu başta söylemişsiniz buna rağmen güzel kuşlar.Emeğinize sağlık.

eger bunlar bangoysa demkkı ben bu kus ısınden hıc anamıyorum hayret yanı saskınım acıkcası begenenler de oluyo asıl garıp tarafı o yanı allah allaaah ...

her yetiştiricinin bangoya bakış acısı farlı demekki .?

FEVZİKAYA ARKADAŞIMIZ MACAR VE BANGODAN GELME İKİ TANE GÜVERCİN RESMİ KOYMUŞ HOŞUNA GİTMİŞ BİZLERLE PAYLAŞMIŞ YOK BU BANGOMU YOK BU BANGOYSA BİZİMKİ NE GİBİ YORUMLAR YAPILIYO LÜTFEN YORUMLARINIZI YAZARKEN BAŞLIKLARA OKUYALIM KENDİSİDE BU KUŞLARIN BANGO OLMADIGINI SÖYLÜYOR SAYGILARIMLA

Geri