feyzikaya
Üye
- Ad Soyad
- Feyzi KAYA
- Meslek
- elektrik teknikeri
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaten ilk resim üzerinde nerden kırılma olduklarını yazmıştım. kırmızı macarla bango kırılması bu kuşlar. saol iyi dileklerin için.ayberk_age' Alıntı:kuslar çok iyi ama safkan bango deil :unlem:
haklı olabilirsiniz ama resimin üstünde macar larla bango kırması diye yazdım. ayrıca macar ve bango ırkı kuşlar aynı familyadandır bu kuşlar şu anda bende değil bende başkasından almış yavru baktırıyordum altlarından yavru almadım hiç, alsamda hiçbir şey farketmezdi zaten çünkü aynı kendisi gibi kara kuyruk yavru vereceğine şüphem yoktu.kemal' Alıntı:muhakkak karışık güvercin beslenen kümeslerde istenmeden ortaya çıkan durumlardır yetiştiricinin iradesi dışında gelişebilir..Bilinçli yetiştiriciler olarak bu konuda hele ki sitede yönetici olarak bulunduğun konum itibariyle farklı ırkların birbiriyle kırılması sonucu elde edilen kuşların çok güzel kuşlarmış gibi lanse edilmesi saf ırk yetiştiriciliği için sitede yapılan çalışmalar bilgilendirmeler ve yazılan çizilen durumlarla ters düşer kanatindeyim...biraz daha dikkatli olunmasını istemem benim bu konudaki hassasiyetimdendir..sizi tenkit etmek değildir maksadım..saygılar