bango veya mısıri arıyorum besleyen arkadaşlar msj larınızı bekliyorum ilgilenen arkadaşlara tşk.ler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

okan35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oktay düztaş
Meslek
memur
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
lütfen tüm bango veya mısıri cinsi besleyen arkadaşlar msj larınızı bekliyorum

oktay abi slm istersen benim şekerileride vereyim kırmızıların yanında 60 ytl olur sana görüşmek üzere

loutremonty' Alıntı:
bende bir çift var yumurtlamak üzre, 100 ytl.teşekkürler

nasıl bango resmi varmı belki ben alabilirim

dişi

erkek
dişi güllü erkek değil.normal şartlarda stüdyomda çekerdim fotoğraflarını renkleri ve renk tonları daha iyi anlaşılsın diye fakat zamanım olmadı ve bu loş ışık altında bu kötü fotoğraflar ortaya çıktı.neyse ilgini çektiyse mesaj yazarsın.

okan35' Alıntı:
lütfen tüm bango veya mısıri cinsi besleyen arkadaşlar msj larınızı bekliyorum

merhaba,

bi çift mısıri var. yavruda lekesiz veriyor hep. ikiide güllü. gagaları kısa. fotograflarınıda ekleyebilirim.

tek dişi misiri var, hiç yavru almadım.

resimler için sağol zahmet verdik eline sağlık ama aradığım gibi değil

erkan kardeş mezatlara katılmanı tavsiye ederim güzel kuşlar düşüyor bazen şansına... mesela geçen akşam mezatta bir çift güzel bango 25 ytl ye satıldı.

Arkadaşlar bende bir dişi bango arıyorum

yardımcı olun

[No message]

Ekli dosyalar

• @hm€t-0015.webp
    @hm€t-0015.webp
    47.4 KB · Görüntüleme: 1,100
Bunlarda benim kuşlarım.beğenirseniz yardımcı olurum.

Ekli dosyalar

• @hm€t-0014.webp
    @hm€t-0014.webp
    53.8 KB · Görüntüleme: 1,134
sahibinden gir ilan numarasına 1 2 0 0 5 8 3 2 numarayı yaz beğendiğin varsa görüşür anlaşırız tolga 0533 361 26 94

dısı arayan arkadasım bende bır tane dısı var ıstersen erkekte var resımlerını koyıyım ısteyen olursa

Ekli dosyalar

• IMG_0638.webp
    IMG_0638.webp
    30.8 KB · Görüntüleme: 1,080
  • IMG_0642.webp
    IMG_0642.webp
    34.1 KB · Görüntüleme: 1,090
  • IMG_0732.webp
    IMG_0732.webp
    428.1 KB · Görüntüleme: 1,021
kardeş bu dişinin fiyatı ne

pollat kardes 40 verımm dısıyı en son hanı baska yerede 70 yasmısıtm ya vazgectım ama ıstersen erkek dısı 70 olur ama genede teklıflerınızı degerlendırırım

kusurabakmayın anlayamayana rakamla açıklıyim tarzım değil ama mecburen bu kuşların kışın ısınma maliyeti aylık 200 tl yem su vermek yetmez... oluk kenarında yağmurdan sırıl sıklam olup iki gün damda yatıp ertesi gün bişey olmamış gibi hayatına devam eden mardin gibi yaşamazlar nazlı olurlar bakımıda ağırdır o para emeğin karşılığıdır hakkıdır kuşuda bursadan gelip 700 e aldılar saygısızlığım olduysa kusurabakılmasın ben bademle cevizle havuçla kuş beslerim buğdayla değil...

demirdamar' Alıntı:
kusurabakmayın anlayamayana rakamla açıklıyim tarzım değil ama mecburen bu kuşların kışın ısınma maliyeti aylık 200 tl yem su vermek yetmez... oluk kenarında yağmurdan sırıl sıklam olup iki gün damda yatıp ertesi gün bişey olmamış gibi hayatına devam eden mardin gibi yaşamazlar nazlı olurlar bakımıda ağırdır o para emeğin karşılığıdır hakkıdır kuşuda bursadan gelip 700 e aldılar saygısızlığım olduysa kusurabakılmasın ben bademle cevizle havuçla kuş beslerim buğdayla değil...

Benim ismim Erbil Bulgaristandan ben bango besliorun ,satilik bende on tane var renkleri siah ,sekeri,limoni,sari kalemli,kirmizi.Fiatlari kusa gyore var 200ytl var 1000ytl.tel.00359884220524 :tamam:

Geri