bango yavru 25 günlük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalet beyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selım komur
Meslek
kamu
İlgi Alanı
Kediler
Karakanat yavru bango.

1012607_10200854057501074_2114511081_n.jpg

Güle güle besle abi bunun yavrularını da görürsün inşallah :)

Abi kuş güzelde bangodan anlamayan için bi hiç :)
Kutuda resim çekip atmışsın,yerde bulmuş gibi,keşke kümeste güzel fotoğraflarını atsaydın, yinede maşallah :slm:

Muharrem Şahin' Alıntı:
Kutuda resim çekip atmışsın,yerde bulmuş gibi,keşke kümeste güzel fotoğraflarını atsaydın, yinede maşallah :slm:
Neyse ya ben bir şey demeyeyim de...
Sanki biz bangodan anliyoruz da :p
Kuşa da maşallah bu arada sahibi kadar olmasa da güzel,zarif bir kuşmuş.
Güzel günlerde besleyin abi.
Selamlar
Khalid

Muharrem Şahin' Alıntı:

bangodan anlamayana illaki boş anlamayan neden yorum yapma gereği duyor anlsan bunun özelliklerini göstermek için yakın çekilmesi gerektiğini bilirdin yinede ilgin alakan ve düşüncelerin için teşekkür

Khalid' Alıntı:
Muharrem Şahin' Alıntı:
Neyse ya ben bir şey demeyeyim de...
Sanki biz bangodan anliyoruz da :p
Kuşa da maşallah bu arada sahibi kadar olmasa da güzel,zarif bir kuşmuş.
Güzel günlerde besleyin abi.
Selamlar
Khalid

saol kadir sahibide hayrını görsün inş. resim ekleyemediği için ben ekledim

Sanırım söylemek istediğim şeyi yanlış anlatmışım,özür diliyorum. :hayir:
Demek istediğim şey; Kümeste veya güzel bir ortamda bu fotoğrafların yanı sıra boydanda bir fotoğrafını ekleseydiniz bangodan anlamayanlar içinde güzel bir görsel olurdu (:

Anlayana lazim olan kisimlari fotoda var gerisini gormek isteyen cayimizi icmeye gelir senin icin 10takla 30mete giden kus neyse bangocu icinde bu kus oyle birinci sinif

Güle güle besleyin. Mahşallah.

Bende de bu senenin bango yavruları var müsaitbir zamanda resimlerini ekleyeceğim.

Bango kuşu İstanbul kuşudur. İstanbul' da eski kuşçuların çoğu bango beslerlerdi. Hem nazik hayvanlardır hem de üretmek zordur. Bango besleyenlere de oyun kuşları çok cazip gelmez. Ne diyelim herkes ne istiyorsa onu beslesin hayırlısıyla..

Herkese selamlar...

Saygilar tesekkur ederim

maşallah maşallah, çok güzel bir yavru, kafa yapısı daha tam oturmamış yerine, 1 ay sonra teleskop balığına döner :))

Allah can pekliği versin.

Geri