Bango yavru bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkanoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

volkanoz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Volkan Öz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Merhaba arkadaşlar benim bango guvercınlerım var fakat bunlardan yavru alamıyorum kendı yavrularına bakamıyorlar sureklı olduruyorlar kursaklarında hıc yem olmuyo ne yapmam lazım hangı guvercıne baktırabılırım yavruları

Farketmez uzun gagali diger kuslara baktirabilirsiniz. Ben hunkari yavrularını adanalara baktirmistim mesala...

Önerebiliceğiniz güvercinler varmı ?

Canım kardeşim bak sana vebmasterımizde yazmış bango kuşu çoğu zaman yavrularına bakamaz kırma bakıcılar olur örneğin posta baska kırığı veya posta dönek kırığı veya tip kuşlarından bakıcı olur saygılarımla.

6-7 senedir bango beslerim şimdiye kadar edindiğim tecrube , yavru deneyimi olan anac bangolar genelde yavruya mayayı verdıkten sonra ortalama on gun bakarlar on günden sonra bakmakta zorlanırlar veya bakamazlar bundan sonrası ya bakıcı kuşların altına koyacaksın yada kendin bakacaksın.Bazen yenı cıkan kuşa ilk mayayı anne-baba veremez onun içinde piyasada satılan mısır ununa benzer avrupa mamalar var 2-3 gun kanarya besleme şırıngasıyla beslersen devamında anne babanında baktığını gözlemledim.Bango bakımı gercekten diğer kuşlara göre zor ve zahmetli.

Kucukken 10cclik şırıngalarla toz yemi suyla karıştırıp basıyorum faydası olurmu

Geri