tanerevci
Üye
- Ad Soyad
- taner evci
- Meslek
- matbaacı
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mardinci18' Alıntı:s.a ben de bango beslemeye başladım. size bir sorum olacak. bu bangodaki gül olayı nedir? bango güllü mü olmalı, yoksa gül istenilen bir şey değil mi? iyi günler...
:heyo: Aynen katılıyorum. hevesli olan genç kardeşlerimize gereken ilgiyi göstermeliyiz ki güvercin yetiştiriciliği sanatı devam etsin.gencoahmet' Alıntı:Canım kardeşim bango yetiştirmek sanattır iyi güzel kimse kimsenin sanatına ne göz dikiyor ne de karşısına dikiliyor ondan sonra gençlerin hiç biri bango kuşu beslemek istemiyor her taraf oyun kuşu olunca da millet bas bas bağrıyor be oldu ya bango besliyen kalmadı deniliyor EĞER BİR USTA ÇIRAK YETİŞTİREMİYORSA O SANAT ,SANAT DEĞİLDİR VE ÖLMEYE MAHKUMDUR tarihten bu güne bakıldığın da bu kuşları saray erkanı beslemiş bugünlere bizlere getirmiş Osmanlının Mısır seferinden sonra sarayda beslenmiş tir bizlerde geldik gidiyoruz sorarım size kaçınız bango beslemek isteyen gençlere yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor herkes bende olsun kimsede olmasın diye çiftini 25.000 -30.000 TL kuş alıp egosunu tatmin edip bende var diye gezenleri çok iyi biliyor ve tanıyorum kimse bu iyi soylardan değil ama bir iki kuşak alt kategorilerden kuş verebilir ve öğretebilirler SAYGILARIMLA.