ER-EN
Üye
- Ad Soyad
- Erkan ENGİN
- Meslek
- Özel Sektör
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müezzin' Alıntı:Erkan kardeşim kuşların çok güzel sağlıklı yavrular alman dileğiyle!
Süleyman AK
slm arkadaşlar öncelikle yazdığınız yoruma saygı duyuyorum. şu paca olayına takıldım. ya bunun adı kelebek gerci aslanbaşlan kelebeklikte cıktı süs kuşu haline geldide. şimdide paçası az diyemi kusur bulunuoo.garip bi durum kelebek ve pacası az cok olunca iyi kan olmuyomu.. iyi kan olmuoo görüntüsü güzel oluoo desek daha iyi olurr. düşünün kelebek gibi bi ırkıbile ne hale getirdik. neden... sırf insanların gözüne güzel gelsin diyee.gökay' Alıntı:Selam;
Kuşlarınız iyi sayılır,anne babayı görmek lazım, kafa kuyrukla iş bitmiyo,dushekiminin dediği gibi tırnaklar beyaz olmalı, paçalar da bana az gibi geldi, sakalı güzel ,gözler açılır daha yavru aşamasında, kuyruk altında beyazlık varmı oda önemli,bende bir ara kelebek cok vardı,hiç ummadığım kuşlardan kafa kuyruk yavru aldım, anne baba kafakuyruk olsada kusursuz , yavrular anne baba gibi cıkmıyor her zaman,kan önemi burda meydana cıkıyo,paylaşımın için teşekkürler.