Bangocu Erkan'ın Kafa Kuyrukları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ER-EN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ER-EN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erkan ENGİN
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Seçiniz
Daha cikcik yavrulardır tüye girmemiş halleri

maaşallah kardeş kuşlar süper belli ki damızlık, bide kendi ana babasını görmek isterim. güzel kuşlar tebrik ederim ,
yapı süper, renk tonu süpre , gözler süper bir tek tırnaklarda siyahlık görürgibi oldum. oda resimden de kaynaklanmış olabilir..

Selam;
Kuşlarınız iyi sayılır,anne babayı görmek lazım, kafa kuyrukla iş bitmiyo,dushekiminin dediği gibi tırnaklar beyaz olmalı, paçalar da bana az gibi geldi, sakalı güzel ,gözler açılır daha yavru aşamasında, kuyruk altında beyazlık varmı oda önemli,bende bir ara kelebek cok vardı,hiç ummadığım kuşlardan kafa kuyruk yavru aldım, anne baba kafakuyruk olsada kusursuz , yavrular anne baba gibi cıkmıyor her zaman,kan önemi burda meydana cıkıyo,paylaşımın için teşekkürler.

Aydınlatıcı yorumlarınız için teşekkürler kelebek cinsinden pek anlamam, tabiki kuşlarımın eksik yönleri olabilir ama çok sevdiğim ve uzun zamandır beslemek istediğim bir ırktı ve nasip oldu. Mehmet kardeşim bu arada çok dikkatlisin :) birisinin tırnaklarında siyahlık var kuyruk altında ise beyazlık yoktur. ana babası hakkında görmediğimden dolayı bişey diyemem ama bir rivayete göre çok iyi olduklarını duydum

Erkan kardeşim kuşların çok güzel sağlıklı yavrular alman dileğiyle!
Süleyman AK

Müezzin' Alıntı:
Erkan kardeşim kuşların çok güzel sağlıklı yavrular alman dileğiyle!
Süleyman AK

Çok teşekkürler Süleyman abi

KUŞLAR GÜZEL İNŞALLAH BÜYÜRLERDE YAVRULARINIDA GÖRÜRSÜN.
SAYGILAR .MK.PAŞADAN HAVACI

selamlar,acaba hala bu kuşlar elınızde mi? hıc yavru aldınız mi..

saygılar

bana görede gagalarını uclarında siyahlık gördüm gibi ama güzel kuslar bol yawrulu seneler dilerim kardesim hayrını gör

gökay' Alıntı:
Selam;
Kuşlarınız iyi sayılır,anne babayı görmek lazım, kafa kuyrukla iş bitmiyo,dushekiminin dediği gibi tırnaklar beyaz olmalı, paçalar da bana az gibi geldi, sakalı güzel ,gözler açılır daha yavru aşamasında, kuyruk altında beyazlık varmı oda önemli,bende bir ara kelebek cok vardı,hiç ummadığım kuşlardan kafa kuyruk yavru aldım, anne baba kafakuyruk olsada kusursuz , yavrular anne baba gibi cıkmıyor her zaman,kan önemi burda meydana cıkıyo,paylaşımın için teşekkürler.
slm arkadaşlar öncelikle yazdığınız yoruma saygı duyuyorum. şu paca olayına takıldım. ya bunun adı kelebek gerci aslanbaşlan kelebeklikte cıktı süs kuşu haline geldide. şimdide paçası az diyemi kusur bulunuoo.garip bi durum kelebek ve pacası az cok olunca iyi kan olmuyomu.. iyi kan olmuoo görüntüsü güzel oluoo desek daha iyi olurr. düşünün kelebek gibi bi ırkıbile ne hale getirdik. neden... sırf insanların gözüne güzel gelsin diyee.

Tırnaklarda sorun yok uclar siyah köke dogru beyaz gagalarla aynı.Paçalara gelince ideal kuslarda gayet guzel sorun yok ztn bu fotograflarda bildigim kadariyla baya eski kuslar coktan degismistir Simdi yarismalarda cikan kelebekleride goruyoz heryerde soyluyorum o kuslari birde havaya atin birakin oynu ucabilceklermi kara baslarda pacalar uzun yapi olarak postalari gecmisler gerdanlilar deseniz rengi tutturmak icin kim bilir neylerle kirmislar iyi kus hem havada hem yerde olur saygilar Taner 3.

tek kelimeyle MÜKEMMELLER...

artik bu kusuda paca diye kulp takilirsa artik bize hicbirsey fayda etmez altindan olsa bile nafile kusculugu birakalim derim ben :) ... neyse saka birtarafa guzel kuslar gule gule besle ama arkadaslarin dedigi gibi yavrular iyi olsun...

Geri