Bangolarımın Yavruları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ER-EN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ER-EN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erkan ENGİN
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Seçiniz
Arkadaşlar herkese selamlar bu kuşlarımın yavruları böyle çıktı sizce renk olarak güzellermi? ayrıca bunlara piyasada ne renk kanat denir....

Çiftler

Yavrular

Maşallah güzeller. Bizim Muğla Taraflarında pek yoktur ama yanılmıyorsam şekeri kanat diyorlar.

basoglanh' Alıntı:
Maşallah güzeller. Bizim Muğla Taraflarında pek yoktur ama yanılmıyorsam şekeri kanat diyorlar.

İlgin için teşekkürler ama yanlış anlamışsın çiftlerin şekeri kanat olduğunu biliyorum ben yavruları kastetmiştim.

anne baba şeker kanat, yavruları buradan gördüğüme göre, biri nuidi kanat, öteki limoni kanat, bunlar yavru oldukları için gaga ilerde daha ufalacaktır,ilk tüy değişiminden sonra renkler tam anlamıyla oturacaktır.Bangolar soyuna göre ,renk değişimi farklılık gösterebilir.

Verdiğin bilgiler için sağol

Merhaba arkadaşım anne baba güzel yavrular dahada güzel.Renk olarak çok güzel duruyorlar.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon.

kuşların oldukca güzel yavruları daha da güzel bu kuşlardan üretmeye devam et hem yavrularını güzel bakıyorlar hemde kolay kolay kacırmassın bu kuşları bunlarda yuvalarına baya sadıktır dilerimki yavrular atmacaya gitmesin bol yavrulu sezonlar

ben nudi kanat ve limon kanat diye biliyorum ama bilmem doğru mu :haha:
Bu arada gerçekten kaliteli yavrular, Allah can pekliği versin...
Bol yavrulu sezonlar dilerim...

SİNAN ÖZTEKİN

Geri