Baş belası kargalar !!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pcvestel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Pcvestel

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat savaşkol
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Merhabalar son 3 yıldır uşakta inanaılmaz derecede karga istilasına uğruyorum vede şehir merkezinde allahtan bahce kattayım kümesime giremiyor çatıya dadanıyorlar arkadaşımın kümesine telleri nasıl kesiyorlarsa giriyor ve yavruları yumurtaları alıp gitmişler benimde çatıya kuşlarımı kondurmuyor yeni uçan kuşlarımı korkutuyor kaçırıyor 1-2 tanede gelmiyorlar geldiklerinde ya 5 ya 6 tane oluyorlar korkutuyorum kaçıyor 5-10 dk ye gine geliyorlar ne yapmam lazım çatıya torpil at dediler attım patladı hatta kiremitlerde düştü gittiler gine geldiler bu kargaları nasıl kovalıcaz dam akuş indirmiyor anca ya taklacılar yada dönekler iniyorlar çayıya konmadan düzelerimi indiremiyorummm anca akşam karanlığında

Korkuluk kargalarda işe yarayabilir ama kendi kuşlarının üzerinde nasıl bir etki yapar bilemiyorum.

1 tanesini öldür dama as birdaha gelmezler

BEN MAHALLEMİZİN KARGALARINDAN ÇOK MEMNUNUM .
ATMACA GELDİĞİ ZAMAN MAHALLEYE SOKMUYOR * KOVUYORLAR * FAYDASI YETERLİ BENCE ..

türker abicim yorum için gerçekten teşekkürler ama bazende öyle bir şey oluyorki gelen yabancılar yeni yeni yeme düşenlere uçmaya başlıyanla alay geçiyor bnle inadına inat geliyor çatıda duruyor gitmiyorlarda bizimkiler biraz yüğkselsin direk geliyorlar uçutturmuyor kargaların yuvası bnim eve kümesimzie 3 sokak uzakta

aslında * GELEN YABANCILARI * kaçırıyor ..değil mi ? :) :)

aynen öyle abi öyle bizim buradan yaklaşık günde 2-3 rahat yabancı geciyor saolsunlar kaçırıyorlar onlarıda

Geri