BAŞ KUŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenker45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

cenker45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferhat şen
Meslek
bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
ŞANLIURFA'DAN Bilgisayarcı ferhat'ın taklacı güvercinleri

En iyi geni elde etmek için 3 yıldır dede torun yavrusunun torununu en büyük dedeye vurarak ve çaprazlama yaparak ve uçurarak en iyi geni bulmaya uğraştım inşallah bu gördüğünüz kuşları bu bahar çoğaltabilirsem yavrularını sizlere izleteceğim zaten içinde 4 tane denenmiş ekke dede torunu oğlu ve onların dişi torunları mevcut diğerleri kardeşleri olur.
Hepsi tek damar olup tüm kuşlar 1 tel ayna kuyruk olan silik dumanlı urfada kuyrak kula diye tabir ettiğimiz kuştan çıkmıştır. Allaha emanet olun.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V8h4EGn3-5c&feature=plcp&context=C3b8581eUDOEgsToPDskJ_ho8mcfmVMNL-hniAA9ut[/youtube]

Daha önceki çakmaklının videosu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ly2Tu-zHxFo[/youtube]

masallah ferhat kardesim güzel hayvanlar güle güle besleyiniz

saygılar

telefon no yazamak yasak oldugundan numarayı siliyorum

a.s marik kardeş nasılsınız inşallah iyisinizdir. Yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın teşekkür ederim. Hayırlı günler.

cenker45' Alıntı:
a.s marik kardeş nasılsınız inşallah iyisinizdir. Yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın teşekkür ederim. Hayırlı günler.

tesekkürler ferhat güzel kuslarınızın videolarını bekliyoruz bizler ucuramıyoruz güzelliklerden mahrum bırakmayın bizi masallah kuslarınız istikrarlı hayrını görün insallah

Ferhat kardeş kuşlarının maşallahı var, Allah hayırlı ucum uretım nasıp etsın, de marik yani muharrem abı 49 yaşında :)) selamlar...

:=))) ya kardeş sağol muharrem abi vallaha dikkat etmemişim abi kusurumuzu hoşgör çoktandır siteye girmedim.Unutmuşum ben muharrem abiden karşılıklı yazıştık unutmuşum uyardığın için sağol kardeş.Hayırlı günler.

cenker45' Alıntı:
:=))) ya kardeş sağol muharrem abi vallaha dikkat etmemişim abi kusurumuzu hoşgör çoktandır siteye girmedim.Unutmuşum ben muharrem abiden karşılıklı yazıştık unutmuşum uyardığın için sağol kardeş.Hayırlı günler.
gönüller bir olsun gönüller arkadaşlar olur bazen iyi niyetinizden eminim

Geri