basık beyazlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
değerli dostlarım..dört adet basık ön tepeli beyazım..

selam değerli dostlarım ..bu kuşların oyunlu olduğu söylendi azma kuşlar ama benden önce eke leri bir arkadaş aldı bana azmalar kaldı..

be beyazlar benim çok hoşuma gidiyor benzerlerinden bendede vardı eskişehirden getirtmiştik.çok süper tok bir kanat sesi vardı.ama uçurup oyununu görmek nasip olmamıştı bunu görünce o aklıma geldi.

Kuşlar çok güzelmiş maşallah.

Maşallah diyelim öncelikle. Muğla civarında Ömerin kümesine giderdim sırf beyazlara bakmak için. Gerçekten takke perçemlileri olunca dahada güzel gösteryorlar kendilerini. Bunların güzelliği ayrı birşey tartışılmaz bence. Paylaştığınız için Teşekkürler Ali Bey.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selamlar Ali Bey,

Kuşlarınızın masallahı var allah nazardan korusun sağlıklı ve güzel günlerde beslersiniz umarım. Paylaşım için ayrıca teşekkürler...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

selam aykut bey..iyi temennileriniz için teşekkürler ederim..

kuslarınızın masallahı ver Ali abı iyi gunlerde tuyunce hayrını gorun

Adıyaman

Hasan Çelik

teşekkürler hasan bey..bakmayacağım bu kuşlara burada tanıtmak amaçlı gösterdim..uzun köprü festivalinde yardım amaçlı aldım bunları basık miskileri, sabuni balkafaları,beyaz basıkları,mermeri yi,hatta şebapları satacağım..ben miro besleme taraftarıyım..

hakan abı masallah cok guzeller... :)

saolasın hakan abi :) inşallah hayırlı olur ıkımız ıcınde :=)

gönüller bir olsun değerli dostum ..

SELAMLAR
Ali Hakan Abi Kuşlarınızın Masallahı Var Allah Nazardan Korusun Sağlıklı Ve Güzel Günlerde Beslersiniz Umarım.
Paylaşım için Teşekkürler...

Saygılarımla...
[isikli]BOSNAKOGLU[/isikli]

SELAM GUVERCINLERINIZ GERCEKTEN GUZELMIS SAIYORSANIZ GORUSELIM GUVERCIN-24@ MSN ADRESIM BU

sağolasın değerli dostum ama bu kuşlar özgür beye söz verildi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri