basık limon takasada girebilirim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sevgidelisiyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 697
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan savaş
Meslek
kimya
İlgi Alanı
100 ytl msn adresim [email protected] mermeri cins kuşla takasa girebilirim veya başkada olabilir.

Ekli dosyalar

• PICT0038 (Small) (Large).webp
    PICT0038 (Small) (Large).webp
    57.7 KB · Görüntüleme: 421
  • PICT0037 (Small) (Large).webp
    PICT0037 (Small) (Large).webp
    56.4 KB · Görüntüleme: 386
  • PICT0012 (Small) (Large).webp
    PICT0012 (Small) (Large).webp
    40.7 KB · Görüntüleme: 391
bu kuşa 100ytl veren bi enayi bulursan satarsın arkadaşım erngi gzel değil tepesi bozuk napcaklar bu kuşu

Yiğit bu kusun degerı sana sorulmadı degılmı? sen almazsın olur bıter...

İnternet üzerinden diye Fiyatları Bu kadar yüksek tutmaya Gerek yok bence. Mezatta en fazla 10 liradan gider bu Kuş.
Arkadaşımız burda satmak için koydu diye Almasak bile illaki yorum Yapmayacak değiliz. Yeni Kuşçuluğa başlayacak arkadaşlarımız oluyor Biz burda yorumlarımızı Yazalım Ki onlarda okuyuğ bilinçlensinler. Zaten Güzel Kuş Konulduğu zamanda Nazar değmesin deyip Tebrik ediyoruz.

1-Tepe Bozuk
2- Boyu Kısa

Tabiki almak isteyen alsın biz burda herkesin iyiliğini istiyoruz O arkadaşımızda sonuçta ticaret yapacak Kuş alacak ve satacak Yada takas yapacak Bende Satmak amaçlı bir güvercin resmi Koyduğumda bana da istediğim fiyata göre iyi Yada Kötü yorum Yapsınlarlar isterim. Çünkü hak geçmesi iyi bişey değildir. Bişeyi değerinden fazla fiyata satmak kul hakkına girer.

Sizlere fikirlerinizi soran olmadı. Her konuya bu şekilde yorum yapmak zorunda değilsiniz. Sizde ekleyin kuşlarınızı yazın 10 liralık kuşa bin ytl. Bu hiç kimseyi ilgilendirmez. Şu anda olduğu gibi sizleride ilgilendirmesin. Bölüm yöneticisi arkadaş konuyu kilitleyip çöp kutusuna taşısın lütfen. Ve asla ilanlar bölümünde yoruma izin vermeyin.

bana basık perçini aynı bunun gibi olsun 10 ytl ye bul ben senden 10 tane alacağım 100 ytl direk vereceğim

Konu,Alım ve satımla ilgili site kurallarını ihlal edecek bir konuma geldiğinden tarafımca kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri