BAŞIMIZ SAĞOLSUN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k.murat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

k.murat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat ÖZYANAR
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
S.A

bu gün
eski devlet bakanlarından cumhur ersümerin şöröflügünü yapmış olan irfan bey hakkın rahmetine kavuşmuştur
ALLAH rahmet etsin
cenazesi yarın defnedilecektir

selamunaleykum murat
allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin mekani cenlet olur insallah
rahmetli yakinin mi kuscumu murat
saygilarla

ferro18' Alıntı:
selamunaleykum murat
allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin mekani cenlet olur insallah
rahmetli yakinin mi kuscumu murat
saygilarla

a.s abi yakınım degil ama kuşcu camiasında bilinir bi kişilikti böbrek rahatsızlıgından dolayı hakkın rahmetine kavuştu diger iki kardeşi gibi irfan abide böbrekden. sanırım irsii

RABBİM cennetine koydugu müminlerden eylesin İNŞAALLAH

Allah c.c rahmet eylesin, sevenlerinin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

s.a murat kardeşim arkadaşının vefatını duyunca çok üzüldüm ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN cenabi allah ailesine yakınlarına sabırlar versin nur içinde yatsın yatagı cennet olsun arkadaşlara dostlara acılarını paylaştıgımızı göstermekbirlikte yas tutmayla degil onlara el birligiyle yardım etmekleolur bizler kuşcular org ailesi olarak elimizden ne geliyorsa hep birlikte onu yapalım yardimlaşalım

kuscu_marik' Alıntı:
s.a murat kardeşim arkadaşının vefatını duyunca çok üzüldüm ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN cenabi allah ailesine yakınlarına sabırlar versin nur içinde yatsın yatagı cennet olsun arkadaşlara dostlara acılarını paylaştıgımızı göstermekbirlikte yas tutmayla degil onlara el birligiyle yardım etmekleolur bizler kuşcular org ailesi olarak elimizden ne geliyorsa hep birlikte onu yapalım yardimlaşalım
selamunaleykum
cok guzel dusunceler insallah hep birlikte guzel projeler yapar ve kuscu dayanismasini kurariz
saygilarla ferhat

kuscu_marik' Alıntı:

s.a muharrem abi allah razı olsun tüm duaların için.
büyüklerim derki insanın degeri iki yerde görülür.
dügünde ve cenazede çok şükür irfan abim çok degerli kişilmiş.
form açmamdaki gaye ise duymayan bilmeyen arkadaşı eşi dostu haberdar olsundu.

HERKES HAKKINIDA MERHUNA HELAL ETSİN

"Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun" sevenlerinin başı sağolsun.

Geri