baska bango güzellik yarışması neden yok

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 775
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar şimdiye kadar miski güzellik yarışması dolapçı güzellik yarışması oldu yani performans kuşlarının güzellik yarışması bende diyorum ki baska bango hünkari gibi kuşların gzellik yarışması olsun yani performans kuşlarının güzellik yarışması neye yarar kuşun performansı iyidir ama tipi kötüdür neye bakarsınız performans kuşunda güzellik 2. plandadır admine duyrulur böle bir yarışma düzenlenmesini isterim :tamam:

:oley: Kesinlikle katılıyorum.Forumda kısayüzlü yarışması yapılırsa çok güzel olacağı kanısındayım.(Baska,bango,mısıri,Boncuri vs...)İlgili forumun yöneticileri ilgilenebilirse çok seviniriz.Saygılar...

millet bir miski sevdasına düşmüş başka kuş bilmiyolarki

Bango baska ayrı ırk bunuda belirteyim bu arada.İzmirde baskaya dolu kanat bango deniliyo, örnek olarak herkez elindeki baska veya bangoyu yollasın buraya, yeterli katılım sayısı olursa düzenleriz arkadaşlar.

bencede yeterli sayı olursa belki düzenlenir ben şahsım adına yarı veya ertesi gün resim koyarım

Selamlar.Benim bir önerim var nacizane.Şimdi baska bango mısıri gibi türleri ayrı yapılırsa yarışma karışıklık çıkar.İzmirde bango denilen kuşa biz istanbulda baska diyoruz mesela.Benim düşüncem genel okarak ''Kısayüzlü yarışması'' yapılması.Böylece herkes dilediği kuşunu yarışmaya sokabilir.Saygılar...

ewet sana katılıyorum mesut abi

Mesut YURTTAŞ' Alıntı:
Selamlar.Benim bir önerim var nacizane.Şimdi baska bango mısıri gibi türleri ayrı yapılırsa yarışma karışıklık çıkar.İzmirde bango denilen kuşa biz istanbulda baska diyoruz mesela.Benim düşüncem genel okarak ''Kısayüzlü yarışması'' yapılması.Böylece herkes dilediği kuşunu yarışmaya sokabilir.Saygılar...

Bende aynı görüşteyim, amac kazanmak değil katılmak, hem bu bölümü canlandırmak , hemde bu ırkı tanımayanlar bilgi sahibi olmuş olur.

evet benimde bi takım bangom var bende katılırım

ewt benimde bir takım bangom var yanlız bişey sormak istiyorum bunu bana özel mesaj olarak atarsanız sevinirim resimleri nasıl koya biliyoruz onu sora bilirmiyim cvp yazarsanız sevinirim ! SaYgıLARLa...

Yarışma başlatılmıştır. Yarışma ile ilgili detayları;
viewtopic.php?f=10&t=4831 adresinden öğrenebilirsiniz.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri