Başka Çatıya konma...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Berkin2

Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
berkin irak
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Kediler
kuşlarm başka çatıya konuyor 18kuş var 4ü yavru onlar uçurmuyorum.Fakat digerleri hep başka çatılara konuyor 5i oraya 2si oraya 4ü oraya felen dagılıyorlar neden olabilir çatı baya büyük 35-40metre yandan 15metre felen yinede inmiyorlar başka çatıya konuyorlar 5-10 dk sonra iniyorlar hiç uçmuyorlar en fazla 2dk havada duruyorlar

Arkadaşım kuşları 24 saat aç bırak ve aç sal.yuvanın içine yem at.o kuşlar hemen yem yemek için gelirler ve böyle böyle alıştırırsın.Ya da çok uçan performans kuşları al alıştır yuvana.Uçur.Diğerleri de onları görsün uçmaya başlasın.

kardeşim bence kuşların kalitesi iyi değil al bi güzel oynayan inemeyen kuş diğerleride onunla turlar

en düşük kuş 100tl güzel hepsi oyunlu birtane gök sabuni var 1karış yerde vuruyor 1metrede 5tane atıyor düşün ama uçmuyor fişek atıp baska yere konuyor

arkadaşım kuşları en fazla 2 şer uçur gelişme göreceksin. Ben yavruları hep beraber uçuruyorum, takla atıp yükselmeye başlayanları ayrı ayrı uçuruyorum .

eğer kuşlar geç iniyorsa aç bırak sonra yere yem at hemen inerler .)

be tek beslemiyorum bi abiyle besliyorum kümesde yemlik var yemi döküyon azaldıkça üstten yem iniyor o yemlik 7-24 orda kuslar hep tok. ben çıkartıyorum o koyuyor acaba ondanmı?

KUŞLARIN ÖNÜNDE 7/24 YEM VARSA TABİKİDE UÇMAK İSTEMEZLER (: SENİ TIKABASA DOYURSALAR SEN SON SÜRAT KOŞABİLİRMİSİN (:

bende farkındayım :D

Geri