Baska Cinsi Kuşlarımdan Bazıları...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre Tan
Meslek
SeRBesT...
İlgi Alanı
Kediler
İstanbul Bağcılardan Kendi Kuşlarımdan Bir kaçının Görüntüleri. Umarım Beğenirsiniz...

Dişi Şekeri Baska

Çakmaklı Baska Erkek

Mavi Baska Erkek

Dişi Çakmaklı Baska

Dişi Mavi Baska

Dişi Şekeri Baska

Yeni Gelen Misafir =)

KARDEŞ SEN BAĞCILARIN HANGİ MAHALESİNDENSİN ? BENDE ORAYA YAKINIM

Yavuzselim mahallesinin yukarsında besliyorum

emre kuşlarının maşallahı var, saglıklı bol ucurmalar

Sağol kardeşim , Yerimi biliyorsun , artık gelirsin eskisi gibi beraber uçururuz kuşları...

Baska cinsi kuşlarımın hepsini gönderdim ve yerine 10 yeni oyunlu kuş geldi. Artık oyunlu beslicem.

Emre Abi s.a ben koray tanımısındır beni gaziosmanpasadan SANA oyunlu kuş yakısır abim Mardin ve kelebekler ben bizzat mardin kelebek besliyom artık .... SygıLaR

A.s koray tanıdım tabiki . Artık mardin ve kelebek olucak , zamanla herşey daha iyi olucaktır.

kardeş bu baskaların kanatlarının ucları beyaz olmayanların ozel bi ismi varmı ?

özel bir ismi yok ama bazı kişiler farklı adlar takabiliyor.

Çok teşekkürler mehmet abi ...

sefa_94' Alıntı:
kardeş bu baskaların kanatlarının ucları beyaz olmayanların ozel bi ismi varmı ?

tek kafa veya akbaş olarak isimlendirilebiliyo..

Emre abi kuşlar güzelmiş artık yeni sahipleri hayrını görsün sende yani oyunlularının hayrını gör.. İstediğin gibi bi performans yakalarsın inşallah..

Biraz kaç gün önce öyleydi sinan kardeşim. Kuşlarımdan 10 tanesi dün öğlen çalındı.

hayal_gemisi' Alıntı:
Biraz kaç gün önce öyleydi sinan kardeşim. Kuşlarımdan 10 tanesi dün öğlen çalındı.

:s Üzüldüm Emre abi gerçekten Allah belasını versin böylelerinin.. Abi kuşların resimleri varsa koy mezatlarda falan görürsek haberimiz olsun ;) Bağcılar,esenler yakın yerler getirirler belki bu taraflara

Çok saol kardeşim yardım etme isteğin için , bugün buldum ve dediğin gibi belasını buldu hemde kötü bir şekilde. şuan hastanede yatıyorlar o kişiler. Artık uzun bir süre herkesin içi rahat olucak sanırım. Kuşlarında 4 tanesini buldum yakın bir yere satmışlar ve sattığı yerdede tanınmayan kişilere satılmış. Olsun biliyorum ki kuşlar geri gelicek uçurdukları gibi =)

Geri