baska güvercinler 3 yavruyu büyütebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zer0++
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

zer0++

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Atılım Bukağıkıran
Meslek
İş arıyor
İlgi Alanı
Diğer
Herkese selamlar..

Elimde bir cift baska cinsi güvercinin altında 4 adet yumurta vardı..(kuşların asıl yumurtaları 2. cift) ilk yumurtalar ile ikinci yumurtaların arasında 9 gün fark var (2. yumurtaların 17 günde cıkacagını farzettim). ilk yumurtaların biri 2 günlük, digeri 1 günlük yavruydu.Sonradan cıkan yavru öldü. ilk yavru sağlıklı görünüyor. Yavru 9 günlük olunca diger yavrular cıkarsa ne yapmam gerekir? baska güvercinler 3 yavruyu büyütebilir mi?

bana kalırsa o sonradan cıkacak olan yavrular ölür cünkü kuşlar ilk günler yavryulara süt verirler 1 haftadan sonra zaten yem vermeye baslARlar 9 günlük yavrular cıkınca süt olmayacak ama anası napar bilemem ALLAH'TAN ümit kesilmez......

zer0++' Alıntı:
Herkese selamlar..

Elimde bir cift baska cinsi güvercinin altında 4 adet yumurta vardı..(kuşların asıl yumurtaları 2. cift) ilk yumurtalar ile ikinci yumurtaların arasında 9 gün fark var (2. yumurtaların 17 günde cıkacagını farzettim). ilk yumurtaların biri 2 günlük, digeri 1 günlük yavruydu.Sonradan cıkan yavru öldü. ilk yavru sağlıklı görünüyor. Yavru 9 günlük olunca diger yavrular cıkarsa ne yapmam gerekir? baska güvercinler 3 yavruyu büyütebilir mi?

İsmet kardeşe katılıyorum...
bursa oynar' Alıntı:
bana kalırsa o sonradan cıkacak olan yavrular ölür cünkü kuşlar ilk günler yavryulara süt verirler 1 haftadan sonra zaten yem vermeye baslARlar 9 günlük yavrular cıkınca süt olmayacak ama anası napar bilemem ALLAH'TAN ümit kesilmez......

Bİrde şöyle bişey var: 2 ayvru yeni çıktığında 1 yavruda 9 günlük olacak.. O 9 günlük yavru anne-babanın diğerlerine kusmasını engeller.. Keşke aralarında bu kadar fark varken o diğer 2 yumurtayı koymasaydınız...
Büyük konuşmak gibi olmasın ama bence o sonradan çıkacak olan 2 yavru malesef ölecek.. (inşallah beni utandırırlar ölmezler.....)

........SİNAN ÖZTEKİN.........

Selamlar,

Böyle şeyler yapmayın lütfen üç yavru, 5 yumurta, ne bu yaptıklarınız, neyi amaçlıyorsunuz, güvercinin doğasını değiştiremezsiniz beyler, güvercin mi besliyorsunuz, yoksa zooloji dalında tez mi hazırlıyorsunuz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Daha önce anne babası olmayan yavruyu büyüttünmü hiç?Eğer bu konuda tecrüben varsa 9 günlük yavruya sen bakarsın.Yeni çıkan yavrularada kendileri bakarlar.Yalnız baska kuşları yavrularına çok iyi bakarlar bu açıdan bir şansın olabilir ama bidaha böyle yapmamalısın 2 yumurtayı tercih etmelisin.

9 gunluk yavru daha canlı olacagı ıcın dıger yavrunun pek sansı olacagını sanmıyorum baska bı kusun altına koyman lazım

daha tecrübesizsin demek.kuluckaya gurk tavukmu yatiriyon arkadasim kus 4 yumurtayi hadi cikardi okadar yavruya nasil baksin...ilk cikan yavruyu saten yemi ögütüp mama seklinde veriyor hemen hemen 1 hafta sonrada yeme dönderiyor.o cikacak yavrulara özel mamami yapacak kus.saten düsünme o yumrtalarda cikmaz..bidaha yapma derim tecrübe kazanmissindir zaten..

sonucuda yazsaydi konu acan bilgilenirdik

Sonradan çıkacak yavrunun yaşama ihtimali, SAKARYASPOR'un BARCELONAYI yenmesi gibi bir ihtimal.
Çok mantıksız bir durum.

Geri