baska ile taklaci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yekta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 941

yekta

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yekta ak
Meslek
electrik
İlgi Alanı
Kediler
oncelikle belcikadan herkese slmlar
bitane baska akbasim var trden belcikaya arabayla getirdim yani 2taneydi digerkisi sari akbas
kus sari olan 2hafta sonra kayboldu disi demislerdi akbasa erkek erkek dedikleri yumurtlamis ellemedim cikardi
yavrunun biri oldu biri suan ucmaya basladi bu akbasa kendi gibi bi akbas zorla buldum eslesdi 1hafta sonra yeni aldim kacdi bidahada bulamadim bu yavrusu annesine vursam acaba kendi gibi yavru verirmi yavru erkek akbas ak kanat ama annesi gibi kisa gaga degil saygilar slmlar

Canım kardeşim aramıza hoş geldin kuşlar hakkında birşeyler yazmışsın ama ne dediğini anlamadım akbaş diyorsun kanatlarında beyaz var diyorsun sen en iyisi görsel yap daha güzel anlaşır daha güzel bilgiler verebiliriz selamlar.

resim yukleyemiyorum sole izah edeyim siyah sadece kafasi beyaz baskaguvercin yavrusu siyah kafasi ve kanatlarinin 6sartanesi beyaz oglu bu kuslari es yapsam annesi gibi yavru alirmiyim kus beyaz bi taklaciyla es olup yavru yapmis ayni irkdan bulamadim belcikada bitane buldum esolgu halde 10gun sonra kacdi 100 euro vermisdim gitdi bu ikisinin yavrusu anne gibi olurmu kisa gagali yavru kisa gaga degil

Canım kardeşim hiç uğraşma baska ile baskayı taklacı ile taklacıyı eş yapma uğraşı ver tanıdık bir tırcı arkadaşın varsa ben sana gönderirim dört adet Belçikanın hangi şehrinde olduğunu bilmiyorum ama yeter ki sen bir tırcı bul ben sana gönderirim kafana takma oralarda Posta besliyorlar birde Çakal roller besliyorlar onlardan besle sana söz kendin gelirsende sözüm geçerli selamlar.

tsk ederim ilginiz icin bende es olmasini istemezdim ama arada olmus sonra ayirdim zaten trye yazlari geliyorum ins temmuzda gelicem arabamla kismetse tekrar alicam cok hosuma gitdi bu baskalar sizede tsk ederim kuslarinizi alirim gelince hehehe slmlar saygilar

Geri