BASKA VE KİNG ALACAĞIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan piran78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

piran78

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
piran78
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Diğer
S.A. ARKADAŞLAR BİRÇİT BASKA VE BİR ÇİFT KİNG (KRAL) GÜVERCİN ALMAK İSTİYORUM. YENİYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

merhaba arkadasım, kral nedır acaba

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
merhaba arkadasım, kral nedır acaba

MERHABA KARDEŞ SORUNU ANLAYAMADIM. ANLADIĞIM KADARIYLA CEVAPLAYAYIM.
KING GÜVERCİN=KRAL GÜVERCİN DİR YANİ İSİM OLARAK AYNIDIR.
BAŞKA BİR ŞEY KASTETMEDİM. MUTLAKA HERKESİN KÜMESİNDE KRAL DİYE TABİR ETTİĞİ ÇOK GÜZEL KUŞLARI OLABİLİR. AMA BEN CİNS OLARAK KRAL (KİNG) BESLEMEK İSTİYORUM. SAYGILARIMLA

Ben hala anlamadım acıklamanızı :)

KRAL dıye bır cınsmı var? yoksa sız kral guvercın dıyerek iyi guvercın beslemek ıstıyormmu dıyorsunuz?

KuCuKaFaCaN' Alıntı:
Ben hala anlamadım acıklamanızı :)

KRAL dıye bır cınsmı var? yoksa sız kral guvercın dıyerek iyi guvercın beslemek ıstıyormmu dıyorsunuz?

S.A. KARDEŞİM. İLK ÖNCE FORUMDA SANA TAVSİYE ETTİĞİM İKİ KONU VAR. BUNLARI OKURSAN BENİ ANLARSIN.1.KONU BAŞLIĞI: ''KİNG'' (SN.HÜSEYİN BEYİN AÇTIĞI BAŞLIK) 2.Sİ DE ''ET İÇİN BESLENEN IRKLAR''
KARDEŞİM AYNI MARDİN GİBİ VEYA HÜNKARİ GİBİ VEYA BANGO GİBİ AYRI BİR IRKTIR KİNG (KRAL) DAHA SANA NASIL İZAH EDEBİLİRİM .

S.A. KARDEŞİM. İLK ÖNCE FORUMDA SANA TAVSİYE ETTİĞİM İKİ KONU VAR. BUNLARI OKURSAN BENİ ANLARSIN.1.KONU BAŞLIĞI: ''KİNG'' (SN.HÜSEYİN BEYİN AÇTIĞI BAŞLIK) 2.Sİ DE ''ET İÇİN BESLENEN IRKLAR''
KARDEŞİM AYNI MARDİN GİBİ VEYA HÜNKARİ GİBİ VEYA BANGO GİBİ AYRI BİR IRKTIR KİNG (KRAL) DAHA SANA NASIL İZAH EDEBİLİRİM .

Tamadır tesekkur ederım bende sıze cevaz yazdıktan sonra bıraz arama yaptım ve buldum, duymamıstım :) sayenızde ogrenmıs oldum tesk ederım sıze... ;)

Genellıkle bakıcı olarak kullanılıyormus sanırım. Ve bu kusu besleyen kımse gormedım cevremde yada derneklerde besleyen olsaydı kesın tanırdım ırkı...

kardes kral güvercininin bir çift resmini koya bilirmisin bi yerden çekip

Forumda görmüştüm bu king denilen türü dikkat edilirse rastlanılabilir sanırım ...

Geri