BASKA YAVRULARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan murat5409
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 937

murat5409

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat savaşkol
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Merhaba arkadaşlar elimde 1 çift baska var 1,5 ay önce yavru aldım ve bu kuşları yaklaşık 2,5 senedir besliyor ve bakıyorum 2,5 senedir bu baskalardan hiç pacalı almadım ama neyse 1i süt beyaz paçalı vermiş 1i de toz paça kesme kanat baska verdi her neyse yavrulara anne baba bakmıyor nedeni yumurtaları var ve yavruların kanat altı tüyleri cıktı kümesten dışarı cıkmıyor kendim cıkarıyorum yükselmeden ucup kümese giriyor ne yapmam lazım arkadaşlar ?

Canım kardeşim yazışmak istiyorsun birşeyler sormak istiyorsun ama kelimeleri bir toplayıp açıklamış olsan sana daha güzel şeyler yazmak isterdim ama bu yazına göre ancak bu kadar yazılabiliyor baska kuşundan paçalı kuş çıkmaz demek ki ya kümesin de başka kuşlar var onlar binip dölledi veya kuşlarında kırıklık var kuşlar genç olduğu için erkenden eşleşip ikinci yumurtayı yapmışlar kart olsalardı bu durumu yaşamazdın kanat altı tüyleri çıkmamış olanlarıda fazla zorlama onlar etraf tanımaya çalışıyorlar zamanla alışırlar bu sefer de inmiyorlar diye dert yanarsın selamlar.

Geri