Baskacılar yardım ederseniz sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eren874
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

eren874

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eren eren
Meslek
kuşcu
İlgi Alanı
Kediler
S.a arkadaşlar size baskalar hakında sorum olcak tı öncelikli basklar sökülürse ne kadar uçar mardin gibi 3 4 saat uçan varmı arkadaşlar?yada baskalara pırıltı verince hemen iniyor sökmek için tek aç karnına mı uçurmak lazım yardımlarınızı bekliyorum deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim en çok uçan paçasız türleride ögrenmek isterim tşekürler

tiplerr gayet güzel ucucudur sitede yüksek uçucular bölümünden bilgi alabilirsiniz her gün belli bi saatte kovalayarak ve her gün biraz daha fazla uçurursanız gayet güzel ucarlar baskalar iyi birer uçucudurlar

teşekürler tam istediğim bilgiler deil ama ilgine teşekür ederim başka yardımcı olcak arkdaşlar da vardır sanırmı

baskaların özelliği aşağıdan pırıltı verilince gök taşı gibi sıkıp direk inmeleridir. baskalarda sökülme diye birşey olacağını düşünmüyorum sadece kondisyon sağlayıp uçumları artırılabilir. Haydar kardeşin dediği gibi baskalar iyi birer uçucudur..

Sağlam paçasız uçucu istiyorsan filo kuşlarınıda tercih edebilirsin ama uçurcağın yer çok önemli olacaktır.

Selamlar,

Baska cinsi güvercinler düz ve filo şekinde uçarlar. Sinek dediğimiz noktaya kadar rahatlıkla çıkarlar. Eşleri ile uçmakdan büyük keyif alırlar, baskaları düzenli olarak sabah akşam uçurduğunuzda performasları göz doldurur. Ayrıca saya cinsi güvercinlerle uçurduğunuzda ise saya cinsi güvercinleri derler toplar ve onları filo şeklinde uçmalarına imkan tanırlar. Pırıltıda sinekden 10 saniye sürmeden kümese direk inerler. Sağlam bir kana sahip olan baska sinekden direk yere basmadan kümesin içine inmeyi sever. Üretim konusunda üreticiyi mutlu edebilecek bir yapıya sahip olup iyi bir anne, babadırlar.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

çok saolun arkdaşlar ama 3 4 saat uçmuyor bu kuşlar onu anladım bana çok uçaçak kuş ne önerirsiniz bosta bahdat düşünmüyorum kelebek bursa _?_yada yüksek uçularda inceleme yaptım ama her kuşa tip dedikleri için pek bişey anlamadım yani baska bursa kelebek hepsine tip diyorlar cikcikken alıp saatl,k uçura bilceğim kuş ne var yada ne almalıyım

saatlerce uçan bir kuşta aklın kalır ani bir işin cıkar kuslar havadayken indiremezsin yere sen en iyisi her kaldırdığında ucucak cinsler ara ve baskalar cok uygun bence 3-4 saat ucması cok gereksiz bir özellik

baskalar alttan sürekli dürtersen 2-3 saat uçarlar tabi kuşları çok ezersin. ama aradığın uçaçak kuşlar tam baskadır.her istediğinde kaldırır indirirsin.yavruya da iyi bakarlar yani şahsi fikrim baska senin için idealdir.

saygılar

slm, baska kuşların da 3 - 4 saat uçabilme özelliği arama onların en önemli özellikleri toplu şekilde uçmalarıdır ve çok iyi yavru bakmalarıdır.Zaten paçasız kuşlarda 3-4 saat uçabilen ırk nadirdir tipler olabilir.

çok saolun arkdaşlar yardımlarınız için kelebek bursa önerirmisiniz ben uzun süre uçan kuşlardan çok hoşlanıyorum bana tercihte yardımcı olun

aykut abi keleb besledinizi forumda gördüm performans olrak bursa kelebek paska beslesem uçum süresi 3saat olan kuş yetiştirememi

yardımcı olcak yokmu arkdaşlar

kimse ilgilenmedi kuşcu arkaşlar öyle olsun

selamlar.arkadaşım uzun uçan güvercin düşünüyorsan van yüksek uçucusu tavsiye ederim.ayrıca bazı taklacı cinslerde 3-4 hatta 6 saat uçan taklacılar var.fakat çok uzun uçan kuşlar aslında tercih edilmezler.ancak köy kasaba gibi sosyal faaliyetlerin az olduğu durumlarda düşünülebilir.şehrin yoğun temposunda uzun süre uçan kuş ancak sorun yaratır .

Geri