BASKALAR NASIL KUS TIPLERIDIR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyaz_kelebek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mesut yalcın
Meslek
pazarlama müdürü
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAİLAR BEN 3 CIFT BASKA BESLIYORUM VE YENI BASLADIM HENUZ BIR HAFTA OLDU BESLEMEYE BASLAYALI BASKALARI UCUZ OLDUKLARI ICIN BESLEMEYE BASLADIM AMA KIMILERI YUVASINA EN SAGDIK KUS DIYOR BENDE YENI BASLADIGIM ICIN BANA YUVASINA EN SAGDIK KUSLARDAN LAGZIM AYRICA BAKICI OZELIGI OLAN KUSLARDAN LAGZIM KI ALISTIRDIMDA YENI ALICAGIM KUSLARI KUMESTE TUTABILIYIM YOKSA KACARLAR DIYE KORKUYORUM BASKALARIM ALISTILAR BIR HAFTADA CIKIP UCUP GELIYORLAR KAFALARINA GORE TAKILIYORLAR KARISMIYORUM HIC UCMALARINA BU KONUSA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

SIMDIDEN BANA YARDIMCI OLUCAK ARKADASLARA SAGLIKLI YAVRULAR.

Ufak narin yapılı bir güvercin.Uysallığı, zekası ve rüzgarlı havalardaki mukavemeti ile hemen hemen tüm güvercin besliyenlerin kümeslerinde vardır.Yetiştirilmesi büyük sorunlar yaratır, aşırı ufak olan gagası yüzünden her çeşit yem ile beslenemez yavru verimi düşüktür.Kolay alışırlar.

Baska bölümüne Baskalar nasıl kuşlardır diye konu açıyorsunuz. Neden bulunduğunuz bölümde arama yaparak nasıl bir ırkmış öğrenmiyorsunuz?

ufak narin cok şirin yapıya sahiplerdir...kolay alısırlar rüzgarda diger kuslara göre daha iyi uçarlar...Dalıcıdırlar...Noktadan kümese kadar dalarlar..pırıltıya cok bakarlar...

Arkadaşlar cogu özelligini eklemişler bende bir özellik ekliyeyim iyide yavru bakarlar :)

yavru iyimi bakar kötümü bakar bi karar verin :)

vallahi gördügüm hiçbir baska yavrularına kötü bakmıyor

barısesen' Alıntı:
baskalar yüksek uçarlar mı ?
saglam baskalar evet yüksek ucar..

Bende baska besliyorum çok yüksek uçuyor saldırgan bir kus geldiğinde ayna yardımıyla çok çabuk kaçabiliyor.

arjenince' Alıntı:
Bende baska besliyorum çok yüksek uçuyor saldırgan bir kus geldiğinde ayna yardımıyla çok çabuk kaçabiliyor.
ayna mı ? nasıl yani biraz daha anlatabilirmisiniz rica etsem
iyi günler

Geri