Baskalarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melih-35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Melih-35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
melih barın
Meslek
tornacı
İlgi Alanı
[No message]

Ekli dosyalar

• 100_2057.webp
    100_2057.webp
    649.6 KB · Görüntüleme: 7,966
  • 100_2123.webp
    100_2123.webp
    576.7 KB · Görüntüleme: 7,927
  • 100_2122.webp
    100_2122.webp
    472.6 KB · Görüntüleme: 7,891
  • 100_2097.webp
    100_2097.webp
    826 KB · Görüntüleme: 7,898
  • 100_2091.webp
    100_2091.webp
    373.4 KB · Görüntüleme: 7,916
Re: Dolu Kanat Bangolarım.

Maşallah kuşlarınız güzeller ama Bango değil Baska cinsidir, aşağıdaki ise Hünkari. Tabanda ızgara kullanmanızı tavsiye ederim, yerde bir hayli pislik birikmiş temizlik şart.

Ustam yorum için saol önerin içinde en sondaki fotorafti kusların hünkari oldugunu biliyorum ama açıklama yazmadım altına siyahlarada bizim burada herkes bango diyolar öncedende bakmısıtm googleden sen diyincede baktım dolu kanat bango yazınca bunlarında fotoları cıkıyor bu yüzden bango bölümüne atım bende önceden bunların sazlıları vardı kanat ucları beyaz kafaları beyaz olanları vardı 1-2 senedir bunlar cıktı sadece kafası kesme beyaz olarak dolu kanat bango diye geciyor isimleri bunlarda benim bildiklerim ustam.

Canım kardeşim darılmana hiç gerek yok sizin yöresel tabiriniz dolu kanat bango geçebilir ama İstanbul ve Trakya şivesine göre akbaş siyah baska kanatlarında saz var ise 1-0 veyahut 1-1 veyada 1-2 denilir selamlarımı iletirim.

Darılcak bişey yok zaten ahmet usta bu sayfalar sayesinde bilgi edincez bilgilerimizi tazelicez yanlıs bildiklerimizi düzeltcez dedigin gibi sive farkı yöre farkı il farklılıkları bildimiz gibi isim degişklikleri göstere bilir. Örn: İstanbulda simit dersiniz İzmirde gevrek deriz . Saygılar ahmet ustam

s.aleykum baskacıyım kendi yavrum hastalandı halsızlık var 10 gundur boyle ılac kullandım fayda etmedı yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerek konusunda hangı ılacı kullanayım

Canım kardeşim kuşlarının rahatsızlığını açık seçik yazar isen birsürü kuş dostu arkadaşım,kardeşim konuna ilgi gösterip konuna ilgi gösterip yazacaklardır dur bir akşam olsun evlerine gelip kuşlarının yem ve sularını verip elini yüzünü yıkayıp yemeğini yesinler sana cevap vereceklerdir sende rahatsızlığı etraflıca düşün birde mümkünse resimle adıge nikiyle yazdığına göre kafkas kökenlisin herhalde selamlarımla.

Geri