Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baskalarımı Bursa Oynarı,Mülakat veya Çakalla takas etmek istiyorum! (İstanbul)
2 adet kara baska ikiside erkek
3 adet Mavi baska birisi koyu mavi iki mavi dişi koyu mavi tek erkek
1 Pal baska erkek
1 Nudi erkek
1 Şekeri dişi Nudinin eşi
Bu kuşları Bursa oynarlarıma klavuz olarak besliyordum şimdi oynarlar alışınca baskaları elimden takas ederek çıkartmak istiyorum .Elinde Bursa oynarı Mülakat veya Çakal olan arkadaşlar takas düşünürseniz
ekleyin [email protected]
resimleri buraya koymadım msn'de gösteririm saygılar
galıba karısık kus beslemekten vazgectın osman kardesım...eger oyleyse dogrusuda bu.baska bursa kuslarıyla beraber ucmaz...ınsallah aradıgın kusları bulursun...saygılar..
galıba karısık kus beslemekten vazgectın osman kardesım...eger oyleyse dogrusuda bu.baska bursa kuslarıyla beraber ucmaz...ınsallah aradıgın kusları bulursun...saygılar..
Sormayın ya baska ne oynarla uçabiliyor ne çakalla bugün hava biraz rüzgarlıydı daha öncede başıma gelen olayı yaşadım kuşları yemlerken istemsizce kalktılar baskalar kanatları küçük olduğundan hemen yoruluyorlar heleki bir rüzgar esmesin hemen biyere konuyorlar neresi olduğu önemli değil tabi acemi oynarlarda onların peşinden bir iki tur atıp onların bulunduğu noktaya iniyor ve birdahada geri dönmüyorlar bence baska çok namkör bir kuş yani ahlak açısından çok zayıf bir kuş...ne eş tanıyor ne yavru bırakıp gidiyor heleki başka bir kuş önüne eğilmesin hemen tepeliyor bugün yine 2 baska 2 çakal 2 de oynarımı aldı götürdü...hiç hesapta yokken acayip üzüldüm ama sağlık olsun kuş bu kaçarda gelirde ama bunun o uyuz baskalar yüzünden oluşu beni acayip üzüyor....
Klavuz olarak bursaları alıştırıyım diye aldım onları ama baskadan ne köy olur nede klavuz...hatta klavuzu baska olanın burnu .... yarama bastınız Nurettin bey dertliyim bu konuda size içimi dökiyim dedim