Baskalarımın Yumurtası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Umutceylan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Umutceylan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Ceylan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba abilerim. Size bir sorum olacak. Geçen gün bir çift baska aldım fakat kuşlar eş değillerdi. Dişi kuşun ise daha önceden bir eşi varmış ve yumurtladı . Bu dişiyi yeni aldığım erkekle eşledim . Erkek Kuş Ta Bu Yumurtalara Bakarmı yoksa bırakırlarmı ?

_____ SAYGILAR ____- :slm:

yatmaz at yumurtalari.tek basina yatabilir belki disi ama o da cok dusuk bi olasilik.

kuslar sende olduğuna göre niçin soruyorsun ki , kuşların ikisi de sırayla yumurtaya yatıyorsa devam edecekler , değilse yatmıyorlar ve yatmayacaklar demektir. :haha:

çok nadir de olsa bu tür durumlarda , erkek yumurtaya yatarken , bir süre sonra (jetonun geç düşmesinden dolayı :haha: ), yahu bu benim yumurtam değil , salak mıyım niye başkasının döllediği yumurtaya yatayım deyip kalkabiliyor. :haha:

bekleyip görmek lazım , mevlam görelim neyler , neylerse güzel eyler.

Yok Aib Yatmaz bnmde kelebek vardı yatmadığı diğer kuşlar top gibi oynadı valla :D

Yorumlarınız için teşekkür ederim . Dişi baskam az önce ikinci yumurtasını yaptı fakat yatıyorlarmı bilmiyorum . Rahatsız etmek istemedim kuşları fazla.

Bi kaç gün uzaktan takip et erkek yumurtanın üstünde görürsen sorun yok demektir. Yok sadece dişi çabalıyosa erkek ilgilenmiyorsa o yumurtaları al. Yenisini yapmaları 1 hafta sürmez zaten.

erkek şaşırmıştır hayli ile ne ara yumurtladı lan bu karı diye ama belki yatar ;) :D

Yatmıyorlar Yumurtalara. Aldım Yumurtaları altlarından . Kendi yumurtalarına bakarlar inş. (:
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim (:

Geri