Baskam Gidiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Bir çift baskam var eş oldular ve yumurtaları var.Önceden Uçuruyodum Bugünde Uçurdum Dişi kusum ikidebir başka bir kuscunun kumesine iniyor.Sonra aldım geri.Eskiden uçurduğumda hiç böyle yapmazdı.
Neden Böyle olabilir ve Ne yapmalıyım ?

yumurtası olduğu için ve fazla zorladıgın ıcın olabılır dıye tahmın edıyorum

aynı sorun kümesimdeki boncili cinsi kuşumda var . yavrusu olduğu halde başka yerlere başkalarının kümesine gidiyor sonradan tekrar geliyor

Peki Ne yapmalıyım ? Ben Ucurmuyorum kendisi ucuyor.

kümete başka kuşlar tarafından dövülüyo olabilirmi ?

kuşları açmı bırakıyorsun peki ??

ben aç bıraktığımda gidiyor acaba sendede mi öyle

Hayır hiç dövülmüyor ve de hiç aç bırakmıyorum hergün aynı saatte yemleyip ucuruyorum.

anlam veremedim :)

vardır bir sorunu :D

kardeşim kümesin kücük yada cok kuşundan dolayı sıkışıklık olabilir

Kuşlarım az kumesde yeteri kadar büyük :?

karde$im vaLLa ßende ßi Cözüm ßuLamadım Dediqin qißyse qitmesi imkansiz :hayir:

Kuşun Yumurtası var demiştin .. belki ondan olabilir benimde şuan yavrusu olan başka çatılara kendiliğinden kalkıp gidiyor ...

Selamlar.....
yawrusu we yumurtası olan kuşlar bazen bunları yapabilior yumurtada yatan kuşu ucurmak ii deil derler birde yawruya maya kusan kuş saga sola düşe bilir derler benimde bir kaç kere başıma geldi yumurtada yawruda ki kuşları pek ucurmamaya çalısıorum....

Saygılar.........

Ben kusları yemlemeye cıkartmak için kapıyı acıyorum acar acmaz kus fırlıyor ucuyor. :? Ama galiba sorun çözüldü 2 gündür oraya inmiyor. :tamam:

şöyle benim boncilicinsi kuşum aynı şekilde direk kalkıyor ve uzakta bir başkasının kümesine gidiyor .. yavrusu olduğu için ne kadar doyurursan doyur yinede gidiyor..

yem yiyip tekrar kendiliğinden geliyor :)

Geri