13 Tem 2021 #1 E Emir TERZİOĞLU Üye Katılım 25 Haz 2021 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Yaş 18 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Emir Terzioğlu Meslek öğrenci Şehir İstanbul-II (Anadolu) İlgi Alanı Kediler selamun aleyküm baska güvercinine postalara takılan küpelerden takılır mı
13 Tem 2021 #2 Hasip Üye Katılım 5 Ocak 2008 Mesajlar 525 Tepkime puanı 37 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Emir hocam küpe değilde künye takılırmı diye soracağını düşünerek yanıtlıyorum. Tabiki takılır, dikkatli olmak kaydıyla yavruyken takabilirsiniz.
Emir hocam küpe değilde künye takılırmı diye soracağını düşünerek yanıtlıyorum. Tabiki takılır, dikkatli olmak kaydıyla yavruyken takabilirsiniz.
3 Şub 2022 Konuyu Başlatan #3 E Emir TERZİOĞLU Üye Katılım 25 Haz 2021 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Yaş 18 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Emir Terzioğlu Meslek öğrenci Şehir İstanbul-II (Anadolu) İlgi Alanı Kediler Hasip' Alıntı: Emir hocam küpe değilde künye takılırmı diye soracağını düşünerek yanıtlıyorum. Tabiki takılır, dikkatli olmak kaydıyla yavruyken takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... bu küpelerden bahsediyorum baskalar postalardan daha ufakya bir sorun olur mu acaba
Hasip' Alıntı: Emir hocam küpe değilde künye takılırmı diye soracağını düşünerek yanıtlıyorum. Tabiki takılır, dikkatli olmak kaydıyla yavruyken takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... bu küpelerden bahsediyorum baskalar postalardan daha ufakya bir sorun olur mu acaba