BASLANGIÇ VE SON

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
_

muharrem abi gerçekten adını üzüldüm bırakmanı istemem
ama dediğin gibi kendi elinin altında olmadımı bağımsız olmadımı bu iş zor oluyo
benimde kuşlarım yanımdav değil memlekette bunun acısını özlemini iyi bilirim
inşallah bir gün kendinin uçurabileceğin güzel bir yer bulursunda tekrar başlarsın

abi tüm samimiyetimle söylüyorum bizim gibi gençlerin senin gibi temiz kalbli insana
senin gibi ustaya ihtiyacı var
bence bu sitede bi coğumuzun idolüsün allah seniş başımızdan eksik etmesin
Allah herşeyi gönlünce nasip eder inşallah
saygılarımla

ABİ HER NE OLURSA OLSUN AMA YETERKİ HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN

Abi senin bu durumunu daha önceden de konuşmuştuk yer sıkıntısı çektiğini müstakil bahçeli binanın alınıp yerine başka daire vereceklerini biliyordum ama bu hobiyi bırakabileceğini düşünmezdim. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, biliyorum senin için çok zor bir durum çok gayret ettin bu durum için ama keşke biraz daha uğraş gösterseydin abi..Sen hep derdin bize sabretmek lazım diye keşke sende biraz daha sabredebilseydin..
Bu hobi ile haşır neşir olan insanlar kuş sevgisinden imkanlar dahilinde uzaklaşmış olsalar da mutlaka bir gün tekrar geri döner sıfırdan ve başlarlar. Bence kuşlarını bir arkadaşına yakınına emanet et ki tekrar dönüp başladığında yıllarını verdiğin güvercinlerin ile yada onların kanları ile tekrar başlayabilesin. Ve inşallah sende uygun bir ev ve bahçesi olan bir eve sahip olursun. Yine orasını çocuk bahçesine çevirip hem kuşlarını besler hem torunlarınla vakit geçirirsin.Ve bizde buradan senin durumunu takip ederiz.
Senin gibi tecrübeli ve daima tavsiyelerine uygun hareket ettiğimiz güzel bir insandan mahrum olmak istemeyiz..Hobiyi bırakmış olsanda siteden bizlerden uzaklaşma abi.. Ben yine sana kuşlarımın durumlarını bildirir sıkıntılarımı anlatırım sende bana yardım edersin tecrübelerinden faydalandırırsın :hayir: Biraz duygusal bir konuşma oldu benim için ama içimdekileri söylemeden edemedim abi..
Sen gibi tecrübeli güzel insanların bu siteye ve bizlere ihtiyacı var..
Saygılarımı sunuyor ellerinden öpüyorum abi.. Herşey gönlünce olsun herşey dilediğin gibi olsun inşallah her zaman mutlu ol.. Sağlıcakla kal.

KISA VE DİREK ÖZÜ SEVERİM.

EMEĞİN ÇOK, HAKKINI HELAL ET.

Geri