''BATHMIX'' Bit ,Pire Banyo Suyu İle Çözümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan Şen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serkan Şen
Meslek
Elektronik
İlgi Alanı
Kediler
bathmix.jpg

BATHMIX

Güvercinlerimizin yıkanma sularına ayda iki kere 5 gün arayla verilerek tüm dış parazitlerden süratle arınmalarını sağlar. Yıkanma suyunu kazara içtikleri takdirde bile güvercin tarafından iyi tolere edilir ancak susuz kalmış güvercinlerin kana kana içmemelerine dikkat edilmelidir. Aşırı içildiğinde zehirleme yapabilir. Kafalarını, gözlerini bile batırsalar dış temasla zararı olmaz.Güvercinler için hafif, parazitler için tesirlidir. Yıkanırlarken gözlemlemek en doğrusudur.Unutmayın dış parazit hastalık kaynağıdır, özellikle yavrulara bulaşınca kanlarını emerek zayıf düşürür. Yalnız güvercin ırkları için geliştirilmiştir.

DİĞER KANATLILARDA KULLANMAYINIZ!.

Kullanım şekli ve dozu:

Poşetin tamamını 5 litre yıkanma sularına karıştırınız. İster kendileri yıkansın isterseniz elle siz BATHMIX li suya batırınız.

Hafifte olsa toksik madde içerdiğinden yüzünüzle ve gözünüzle temas ettirmeyiniz.
Tozunu solumayınız!

İlacın diğer resimli olarak anlatım linkide budur arkadaşlar ; http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

İster konu içinden isterseniz linke tıklayarak resimli şekildede okuya bilirsiniz...

BU İLAÇ SADECE GÜVERCİNLER İÇİN ÜRETİLMİŞ OLUP , ÖZELDİR.

DİĞER BİT,PİRE ,BÖCEK İLAÇLARINI BANYO SUYUNA KOYMAYINIZ..

BİR ÇOĞU ZEHİRLİDİR.LÜTFEN DİKKAT EDELİM.

ben bu ürünü temin etmekistiyorum ama ankarada bulabileceğim bir yer varmı bildiğiniz
?
adresteki siteden ankara ile ilgilenen noyu aradım ondan yokmuş yarım kğ banyo tozu var dedi aynısını bulutsan garnti olur diye .

Serkan abi bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler :bravo:

ozgur06' Alıntı:
ben bu ürünü temin etmekistiyorum ama ankarada bulabileceğim bir yer varmı bildiğiniz
?
adresteki siteden ankara ile ilgilenen noyu aradım ondan yokmuş yarım kğ banyo tozu var dedi aynısını bulutsan garnti olur diye .

Ankarada nasıl nerden temin edeceğiniz konusunda pek bilgim yok ama bu işi yapan yerin bayilikleri var ankarada yoksada izmirden getirtire bilirsiniz diye biliyorum kargo ile banyo tozuda aynı görevi yapmaktadır bildiğim kadarıyla.Özelden bu ilaçları satan yerin Ankara bayi numarasını yollarım eğer aradığınız numara o değilse arayıp sorarsanız yada nasıl getire bilceğiniz hakında bilgi ala bilirsiniz...

Kerim TÜRK' Alıntı:
Serkan abi bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler :bravo:

Rica ederim Kerim az birşey faydalı olursak ne mutlu bize...

Geri