BAZI YEMLERİ YEMİYORLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenk1905
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cenk1905

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cenk Taş
Meslek
Mobilya
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar ben kuşlarıma genellikle çeşit olarak buğday,mısır,siyah çiğdem(çerkirdek),fiğ,ve akdarı veriyorum,geçenlerde bana kardeşim sağolsun Almanya'dan 10 kg'lık bi yem karışımı getirmiş,içinde yok yok diyebilirim fakat benim kuşlarım bunların çoğusunu tanımadığı için ağzına alıp geri bırakıyorlar,kuşları bu yemlere alıştırmanın bi yolu varmı ?

10 kilo yem icin konu acilirmi?

madem yemiyorlar birde acken dene söyle bir kac gün ac kalsin bak ne yapiyorlar.
almanyada ne gelse adapte olmali
sonucta orayada Türkiyeden gidiyordur,paket yapip satiyorlar.burda
ben almanyanin yani basinda yemleri karisik aliyorum
bir sorun cikmiyor.

arkadaşım 10 kg lik yem bitince sonuçta yine alınıcak bu aynısı buradada var biliyorum yani önemli olan kuşu bilmediği bi yem çeşidine nasıl alıştırabilirim öğrenmek istediğim buydu çünki ömür boyu kuşları 3 çeşit yemle beslemek istemiyorum :)

aradaki farkı sorarsan burdaki yemler kimyasal ilaçlarla ilaçnıyor bide oradan gelen yeme baktım pırıl pırıl tertemiz heralde vitaminli sıvıya yıkanmış kokusundanda belli

Merak etdim simdi,var burdada yem ama kilo fiyati ne kadar pahalliysa okadar iyidir,dalindan koparip sana vermisler sanirim.

cevap olarak kuslarin yemlerini ben elekle eliyorum
yavrular biraz kucuk yem verip alistiriyorum,dgerleri büyük yemden yiyorlar.
sende böyle yapabilirsin sanirim 10 kilo var bunlari 1kilo olarak ayir sonra her gün bir tanesinden ver mejbur yemeleri gerek.
kolay gelsin

oldu bunu yaparm cevap icin tesekkur

kuslarindaki yem yeme aliskanligina gore yememeleri normal bazi yemlere alismis iseler onlari secerler yemlikten bunun caresi o yemlikteki yemler bitene kadar yem verme ilaki yiyeceklerdir...

Geri