bedavaya kümes yapılır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MUSTAFA ATAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MUSTAFA ATAY
Meslek
GIDA
İlgi Alanı
Kediler
yaklaşık 30 tane çiftli bedelsiz kasa ile ben yaptım ve çok güzel oldu.yakında resmini çekip size sunacağım.

kasa mı ?

bence kümes sağlam olmamıştır.ama resmini koyarsan da çok mutlu olurum.merak ettim..

kasadan kümesmi olurmuş arkadaşım normal bu pazar kasası dimi başka bi kasaysa bilmem ama

oluyor.limon kasasından hemde harika oluyor,kasalar üstüste ve yanyana dizilip vidalanarak sabitleniyor birbirine dışardan kuşak atılıyor devrilmemesi için.fakat teras ta kullanıma müsait bir kümes oluyor

dwrm' Alıntı:
kasa mı ?

bence kümes sağlam olmamıştır.ama resmini koyarsan da çok mutlu olurum.merak ettim..
eğer dünkü rüzgarda birşey olmadıysa hiçbirşey olmaz daha hemde mutlaka birbirine monte edilecek yoksa tabiki sağlam olmaz

yani normal bizim kümes içine yaptığımız folluk sistemini dışarıya yapmışsınız terasta beslediğiniz için sorun olmaz ama başka biyerede besleseniz patlatma ihtimali fln ben ondan olmaz dedim.bide terasta beslicekseniz daha iyi bi fikir vereyim size gidin 5*5 tahta alın onlarla iskelet yapıp osb le etrafını kapatın bide posetle etrafını kapattınmı 10 numara kümes olur hem kuşlarda daha rahat etmiş olur

şöyle bişey var.

tamam kasaları birbirlerine iyice monteledik diyelim.sonra onun hadi bi tahta ile üstünü kapattık.eee kasaların çevresi ne olcak.muşamba falan derseniz onun yerine biraz masraf yapıp sağlam bi kümes yaptırmak daha mantıklıdır...

saygılar...

aynen devrim kardeşime katılıyorum sonuçta bu işi yapıosak layıkıyla yapmamız lazım vede kümes bi kere yapılır yaptnmı en ince ayrıntısına kadar düşünüceksin mesela benim kümes bana 500 tl ye mal oldu ve daha bi sürü eksiği var yani en ince ayrıntısına kadar yaparsan 1000 tl yi bulur

58che58' Alıntı:
aynen devrim kardeşime katılıyorum sonuçta bu işi yapıosak layıkıyla yapmamız lazım vede kümes bi kere yapılır yaptnmı en ince ayrıntısına kadar düşünüceksin mesela benim kümes bana 500 tl ye mal oldu ve daha bi sürü eksiği var yani en ince ayrıntısına kadar yaparsan 1000 tl yi bulur
paran çoksa yap arkadaş herkesi kendin gibi görme

abicim ben zaten herkesi kendim gibi görmüyorum ama bu işi yapıcaksan çok deli para harcamanada gerek yok normal kuşların ihtiyacını karşılayacak bi kümes en fazla 100 tl yi bulur yani bu hayvanları besliosak onların yaşamını alı koyuyosak bizimle yaşamalarını istiyorsak hiç kusura bakma ama bazı şeylerden ödün vermek lazım

yukarda benim kümesim 500 tl tuttu dedim daha eksikleri var dedim çünkü niye ben posta besliorum postada maddiyat isteyen bi tür yani herseyi en ince ayrıntısına kadar düşünceksin yoksa yoldan gelmedimi üzülürsün ben onun için dedim sadece kümes değil kuşların performans artırıcıları fln daha çok para tutuo

saygılar

MUSTAFA ATAY' Alıntı:
58che58' Alıntı:

yapma mustafa abi illede parası çok olan iyi kümes yapıyo diye bişey yok ki.bizim durumumuz çok mu iyi ben de işçi emeklisi babamın verdiği bişilerle yapıyorum.önemli olan hayvanların rahatı.hiç mi yok iki sunta da alamazmısın??

saygılar....

dwrm' Alıntı:
MUSTAFA ATAY' Alıntı:
58che58' Alıntı:

yapma mustafa abi illede parası çok olan iyi kümes yapıyo diye bişey yok ki.bizim durumumuz çok mu iyi ben de işçi emeklisi babamın verdiği bişilerle yapıyorum.önemli olan hayvanların rahatı.hiç mi yok iki sunta da alamazmısın??

saygılar....

çok sağol kardeşim bana tercüman oldun o abiye sormak istiyorum sen bi duvarı olmayan evde otururmusun yada yaşarmısın die

saygılar

kasadan yaptığın kümes delme çatma gecekondu gibi olur yaww.. Kuş besliyorsak biraz imkanlarımızı zorlamak gerek..

Geri