MUSTAFA ATAY
Üye
- Ad Soyad
- MUSTAFA ATAY
- Meslek
- GIDA
- İlgi Alanı
- Kediler
yaklaşık 30 tane çiftli bedelsiz kasa ile ben yaptım ve çok güzel oldu.yakında resmini çekip size sunacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer dünkü rüzgarda birşey olmadıysa hiçbirşey olmaz daha hemde mutlaka birbirine monte edilecek yoksa tabiki sağlam olmazdwrm' Alıntı:kasa mı ?
bence kümes sağlam olmamıştır.ama resmini koyarsan da çok mutlu olurum.merak ettim..
paran çoksa yap arkadaş herkesi kendin gibi görme58che58' Alıntı:aynen devrim kardeşime katılıyorum sonuçta bu işi yapıosak layıkıyla yapmamız lazım vede kümes bi kere yapılır yaptnmı en ince ayrıntısına kadar düşünüceksin mesela benim kümes bana 500 tl ye mal oldu ve daha bi sürü eksiği var yani en ince ayrıntısına kadar yaparsan 1000 tl yi bulur
MUSTAFA ATAY' Alıntı:paran çoksa yap arkadaş herkesi kendin gibi görme58che58' Alıntı:aynen devrim kardeşime katılıyorum sonuçta bu işi yapıosak layıkıyla yapmamız lazım vede kümes bi kere yapılır yaptnmı en ince ayrıntısına kadar düşünüceksin mesela benim kümes bana 500 tl ye mal oldu ve daha bi sürü eksiği var yani en ince ayrıntısına kadar yaparsan 1000 tl yi bulur
dwrm' Alıntı:MUSTAFA ATAY' Alıntı:paran çoksa yap arkadaş herkesi kendin gibi görme58che58' Alıntı:aynen devrim kardeşime katılıyorum sonuçta bu işi yapıosak layıkıyla yapmamız lazım vede kümes bi kere yapılır yaptnmı en ince ayrıntısına kadar düşünüceksin mesela benim kümes bana 500 tl ye mal oldu ve daha bi sürü eksiği var yani en ince ayrıntısına kadar yaparsan 1000 tl yi bulur
yapma mustafa abi illede parası çok olan iyi kümes yapıyo diye bişey yok ki.bizim durumumuz çok mu iyi ben de işçi emeklisi babamın verdiği bişilerle yapıyorum.önemli olan hayvanların rahatı.hiç mi yok iki sunta da alamazmısın??
saygılar....